3 Декември; 17 и 18.12- практика I Курс по Микроблейдинг

Курс по Микроблейдинг - техника Хиперреализъм, с БИО пигменти и 3Д ефект

✔️Избор между "Базов" курс или "Мастер клас" за най-високо ниво в професията;
✔️за специалисти, които имат необходимост да надградят техниката си! 👁‍🗨
✔️За всички, които имат пропуски или проблеми в практиката си и не се чувстват уверени!

✔️За напълно начинаещи!

За пълна програма на курса, вижте Пълна програма на курс по Микроблейдинг

Комплексен курс по козметика Мастер клас, за начинаещи (и/или напреднали) Курсът предоставя възможност за издаване на Държавно свидетелство II или III степен, което ви дава правото на откриване на собствен бизнес в сферата на козметиката и естетиката (салон, СПА център, козметично студио и пр.)

✔️Козметика - медицинска козметика за лице и тяло / мануални и апаратни техники с иновациите в медицинската козметика

✔️Спа Масажи и терапии - цялостна грижа за тяло с мануални и апаратни техники

✔️Спа и Уелнес Мениджмънт в центровете за красота

✔️Консултиране и обучение, свързано с откриването на козметичен салон / център за красота

Пълна програма на курс по Козметика

1380 лв. / всеки от трите модули за II степен Козметик; Такса държавен изпит 60 лв. Отстъпка при записване на пакета нива

Курсът е предназначен за начинаещи или практикуващи, с цел надграждане.  Интензивната двуседмична програма в модул "Козметика" е част от Козметика Мастер клас. С успоредна на практиката тече и подготовка On-line в уеб платформа на сайта. Виж Пълна програма на курс по Козметика Мастер Клас

1380 лв. / такса за държавен изпит 60 лв.

Курсове по масаж и СПА процедури в пакет 16 в 1 и / или Тренинг на избарн модул от програмата.

Период на обучение: две седмици - понеделник, вторник и сряда на място, четвъртък и петък онлайн в уеб платформа 

 

Към Пълната програма на курса

Пакетна такса: 1380 лв / само Модул СПА процедури 690 лв. / такса изпит 60 лв.

03 Декември I изцяло ON-LINE Курс по Микроблейдинг за живеещи в чужбина

Възможност за провеждане изцяло ON-LINE на Курс по Микроблейдинг - предназначен за всички, които желаят да усвоят професия от удобството на своя дом, за живеещите в чужбина или различни краища на България разработихме пълна онлайн програма с богати видео и онлайн ресурси, постоянна връзка с преподавателския екип и много практика вкющи!
Пълна програма на обучение On-Line

Двудневен Курс УДЪЛЖАВАНЕ НА МИГЛИ “КОСЪМ ПО КОСЪМ, 3Д, 6Д за Руски обем, Боядисване на мигли и вежди" -  курс с 5 техники

Виж Пълната програма на курса

ЗА ПРОЦЕДУРАТА ЛАМИНИРАНЕ НА МИГЛИ и БОТОКС


Еднодневен курс по Ламиниране на мигли (трайно извиване на мигли ) е напълно безвредна процедура, чрез която се удължават, удебеляват, извиват и заздравяват естествените мигли.
В състава на ламиниращия продукт влизат витамини, пептиди и кератин. Системата работи с различни размери на шаблоните за извиване – според дължината на миглите.

Виж Пълнта програма на курса

288 лв. с включена стартов пакет подарък / 60 лв. такса държавен изпит

11 Януари 2020г. / Техника: Микрошейдинг или Омбре вежди - Пудра ефект

Представяме ви две техники, представяващи надграждане към курс по Микроблейдинг, подходящи при по-мазни кожи и такива които трудно задържат щрихи, както и за клиенти с голяма липса на косъмчета или пълна липса.

Първата техника, Микрошейдинг е изцяло ръчна техника комбинираща светлосенки с микроблейдинг щрихи, с която можете да създавате светлосенки, тъмни и светли опушени нюанси в различните сектори на веждите, които запълват пролуките между “косъмчетата”(щрихите) и създават ефект на преливаща сенки. Трайността при тази техника е доста по-голяма отколкото ако има само щрихи с микроблейдинг. Омбре вежди с Пудра ефект е втората техника, която представлява изцяло преливка на сенки с финна преливка от пудра в основата. Курсът предоставя онлайн видео обучение, комбинирано с практическа работа върху жив модел на място в Центъра. Курсът отделно може да се закупи и изцяло Онлайн.

Към Пълната програма на курса

Еднодневна работилница за самогримиране или професионално гримиране
➡️ В уъркшопа ще покажем професионални техники, за да изработите върху себе си (или модел) професионален Бюти грим стъпка по стъпка.
*Във всеки ивент темата е различна!
* Ако работите с модел е необходимо да го осигурите.

*Индивидуалните курсове са 120-150мин.
Вижте: Пълна програма на курсовете по Грим

380 лв. / 60 лв такса изпит

Занятия: понеделник, вторник и сряда и два пъти седмично в онлайн уеб платформа за теоретична част / четвъртък и петък онлайн

Курсове по Бюти грим

Обучението обхваща всички етапи от салонния грим и е предназначено за бъдещи гримьори на свободна практика, в салони за красота, бюти студия и др. В курса се изучават всички актуални салонни грим визии, предпочитани от клиентите в сферата на Бюти грима - опушен, сватбен грим,  абитуриентски грим, с очна линия и др.​ Пълна програма на курсове по Грим

*Индивидуална програма: до 2 души

1380 лв. Бюти грим / такса изпит 60 лв.

Полутраен метод за вграждане на косъмчета вежди за изключително естествена визия!

Курсът е подходящ за начинаещи или специалисти в сферата на красотата, за практикуване в салони за красота или в домашни условия след проведеното обучение. Първият по рода си курс в БГ, създаден от “Евростандарт Център 28” по модел на Великобританската школа Gateway, въвеждащ иновативната технология – система за вграждане на вежди, за създаването на естествени, плътни и оформени вежди щадяща кожата.

Курсът е предназначен за начинаещи или напреднали, с цел надграждане. Изучават се терапии за лице: иновации в апаратните техники и процедури като: Kислороден масаж, Кислородна OXY Мезотерапия, Биолифтинг в 4 стъпки, Микронидлинг, HIFU лифтинг - апаратна система, Плазма Пен и Блефаропластика неоперативен лифтинг, работа с Диоден Лазер за диодно подмладяване и антиейдж на лице, Радиочестотен лифтинг RF. 

Интензивната двуседмична програма в модул "Козметика" е част от Козметика Мастер клас.

С успоредна на практиката тече и подготовка On-line в уеб платформа на сайта.

Пълна програма на курс по Козметика Мастер Клас

1380 лв. / такса за държавен изпит 60 лв.

17 Януари / Курс по Класически масаж

График: понеделник, вторник и сряда / четвъртък и петък On-line в платформа/

Курсът по Класически масаж полага основата в специалността и е предназначен за начинаещи, без предишен опит. както и за практикуващи козметици или масажисти, които искат да надграждат.
Курсът обхваща изучаване на техниките на Класически масаж на цяло тяло в три последователни дни, след което се издава държавно удостоверение при успещно положен изпит. Към Пълната програма на курсовете по Масаж

Заповядайте на еднодневен уъркшоп за обучение с най-новата неинвазивна процедура за лифтинг, отслабване на зони от лице и тяло, стягане на лице, шия, деколте или зона от тялото и трайно изглаждане на бръчици! Цената за единична процедура с апарата варира м/у 300-500лв. в салоните за красота. В курса ще научите всичко за апаратурата, процедурата и начина на работа. Отделно, в курса ще опитате системата и върху себе си. Програмите по козметика можете да видите тук

480 лв. / такса изпит 60 лв.

Лазерна епилация с Диоден лазер / Индивидуални и групови обучения

Продължителност на обучението: 1 ден

Курсът е част и от курс Козметика Мастер Клас, представлява модул от медицинската козметика.

Това е най-добрата в световен мащаб технология за обезкосмяване, с която се извършва лазерна  епилация. Тя може да третира успешно както нежеланото окосмяване, така и акне, широки пори,  разширени капиляри, пигментации, хемангиоми и др.  Диодния лазер е изключително ефективен, както при светли и тънки косми, така и при много тъмни кожи и косми.

480 лв. / такса изпит 60 лв.

Микронидлинг /Microneedling/ Уъркшоп

Продължителност: 1 ден

Обучението е част от курс Козметика Мастер Клас - модул от медицинската козметика.

Възхитителните резултати, които иновативната микронидлинг терапия осигурява се дължат на дълбокото действие на различните по размер микроигли и избрания за въвеждане в дълбочина серум. Терапията е част от медицинската козметика. Към Пълната програма на курса

480 лв. / такса изпит 60 лв.

2 дни / 10.00-14.00

Вижте повече тук: Пълна програма на курса по Медицински педикюр

При индивидуални обучения хорариума се съкращава и обучението се провежда в един ден до 17.00ч.

580 лв./ 60 лв Държавен изпит

Времетраене: 2 дни  - курс по основен Маникюр

3 дни - курс по Козметичен и Медицински педикюр

Пълна програма на курсове по Маникюр, Педикюр и Ноктопластика.

580 лв. такса за курс маникюр; 390 лв. такса за курс педикюр; пакет медицински и козметичен педикюр 580 лв.; изпит за държавна диплома 60 лв.;

Ден на Отворените Врати в Евростандарт Център 28

Заповядайте в деня на отворените врати в Евростандарт Център 28!Този специален ден е предназначен за всички бъдещи кандидати за обучение. Организира се веднъж месечно. Всеки желаещ има възможност да получи пълна информация относно курсовете, както и да види презентации, видео демонстрации, дипломи, които центърът издава, а същевременно и възможности за реализация след курса на обучение. Резервирай място на 0879282768.

 

*Всеки който желае да се информира за конкретен курс е желателно да запише час с конкретен преподавател на посочения телефон.

Консултации & Индивидуални часове

За записване за индивидуални консултации и часове, моля свържете се на 0877 28 28 77 за да уговорите индивидуална сесия за обучение, надграждане или разяснение по учебния материал.

Консултации се провеждат по E-mail, Viber-FaceTime, както и на живо.

100 - 200 лв.* / цените се определят на час или се избира пакет от часове

Please reload

© 2007г. I Сайтът е конструиран от Евростандарт Център 28 ООД със съдействието на PremierStudio. Възпроизводството на който и да е от елементите или текстовете в сайта е забранено.Всички права върху текстовете и снимките в този сайт са ексклузивна собственост на PremierStudio.