КУРСОВЕ
курсове по козметика, козметични курсове, курс козметика, курс по козметика, курс по маникюр, курс по грим, курс по педикюр, курс по ноктопластика, курс по масаж, курсове за масажисти, курсове по масаж, гримьорски курсове, курсове за гримьори
За Бюти Академия Евростандарт Център 28

   "Евростандарт Център 28" е център за професионална квалификация и подготовка по професии в сферата на красотата, официално сертифициран през 2007 г. като център за професионално обучение към Министерство на образованието и науката на Р. България под Лиценз  № 2014121168.

 

   "Евростандарт Център 28" провежда курсове по козметика, курсове по грим, курсове по маникюр, педикюр, масажи, СПА и Уелнес, както и всякакви обучения в сферата на естетиката. Центърът е раздлен на два действащи отдела:   Център по Козметика, обхващащ специалности от козметиката, СПА и Уелнес / курсове по козметика и курсове по грим, СПА процедури, курсове по масаж, курсове по маникюр, педикюр, ноктопластика, АРТ декорации /, медицинска козметика, фризьорство, СПА и Уелнес мениджмънт и отдел Център по Туризъм, обхващащ специалности от туризма и бизнес-администрацията.

 

   От 2007 до момента, центърът е обучил над хиляда курсиста в специалностите от сферата на козметиката и фризьорството, голям брой от тях реализирани успешно в България и в чужбина. С радост споделяме с Вас обратната връзка с тях след завършване на обучението им,

вижте отзиви на курсистите тук.

 

курсове по козметика, козметични курсове, курс козметика, курс по козметика, курс по маникюр, курс по грим, курс по педикюр, курс по ноктопластика, курс по масаж, курсове за масажисти, курсове по масаж, гримьорски курсове, курсове за гримьори

Лесно е да стартираш свой собствен бизнес или да започнеш работа като Козметик веднага след обучение при нас. Обучението по професия "Козметик" се предлага в курсове по козметика "Основи", курс по козметика Мастер клас, както и курсове по козметика на отделни модули. Цялостната програма на обучение за Козметик, а именно "Мастер ниво", можете да рагледате от тук.

Комплексен Курс по Козметика с шест компонента

Предназначен за начинаещи

 

 • СПА МАСАЖИ И ТЕРАПИИ - цялостна грижа за тяло

 • ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ - декоративна козметика

 • МАНИКЮР - козметичен и СПА маникюр

 • ПЕДИКЮР - медицински, СПА и козметичен педикюр

 • УЕЛНЕС И СПА МЕНИДЖМЪНТ - за бъдещи управители и собственици на центрове за красота

Курсът по козметика включва теоритико-практическа подготовка по всички модули от програмата за "Козметик" по изискванията на МОН и Европейският съюз и представлява цялостно обучение в професията, която по образователни изисквания задължително обхваща компонентите Грим, Масажи, Маникюр и Педикюр.

 

Още за курса ...

 

курсове по козметика, козметични курсове, курс козметика, курс по козметика, курс по маникюр, курс по грим, курс по педикюр, курс по ноктопластика, курс по масаж, курсове за масажисти, курсове по масаж, гримьорски курсове, курсове за гримьори

Отвори масажно студио, козметичен салон или СПА Център!

Започни веднага работа като масажист само след курсове по Масаж и СПА процедури в Евростандарт Център 28

 

Включените МАСАЖИ в курса са 9 основни вида:

 • класически масаж на цяло тяло

 • антицелулитен масаж

 • рефлексология

 • хигиенно-козметичен масаж

 • масаж по схемата на "Жаке"

 • масаж по схемата на "Поспелов"

 • вакуум масаж

 • лечебен масаж с пчелен мед

 • масаж с горещи вулканични камъни "HOT STONE"

 

СПА ТЕРАПИИ в курса:

 • Парафанго терапия и

 • Отслабващи процедури

 • Теласотерапия "Thalassotherapy" с морски водорасли и морски соли

 • Антицелулитни терапии с продукти (масла, соли, козметични продукти)

 • Винотерапия

 • Шоколадови терапии, комбинирани с масаж-

 • "Body wrap" - Боди рап терапии с продукти

 

Още за курса ...

грим, курс по грим, грим и вино курс
Предстоящи курсове
на живо, или On-Line!
2022г.

Козметика Мастер Клас от 28 МайНеоперативна Блефаропластика - Плазма Лифт, Микронийдлинг 8 Юни, Миглопластика 28 Май,

Курс Ламиниране на мигли и Ботокс, Курс Микроблейдинг и Микрошейдинг от 09 Юни или Микропигментация, виж всички дати в График:

 

 

 

 

 

 

Посетете ни в Ден на Отворените Врати!

 

Всеки месец организираме Ден на отворените врати -  специален ден за всеки желаещ, в който получавате подробна презентация на курсовете и информация относно обученията, които провеждаме. За кандидатите, живеещи извън София или в чужбина организираме Виртуална среща всеки месец, в Деня на отворените врати. Ако не успеете за конкретната дата, не се колебайте да запишете Вашия индивидуален час за среща.

 

 Обучения към Козметика:

 


За информация и записване, позвънете ни: 0879 / 282768, 02 / 9283891, 0877 / 282877

Държавни лицензии и издавани Държавни дипломи от Евростандарт Център 28

Дипломите, издавани от центъра за удостоверяване на завършен курс за обучение и успешно положен изпит - Държавно Удостоверение, Държавно Свидетелство и Europass Приложение

 

   Центърът е лицензиран от НАПОО /Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение/ към Министерство на образованието под лиценз № 2014121168.

 

    НАПОО е единствената институция в България,  предоставяща лицензия на фирмите за професионално обучение. За справки в НАПОО: + 3592 970 66 55 или за вход в регистъра на лицензираните центрове последвайте линка http://www.navet.government.bg. Още за училище по козметика "Евростадарт Център 28", прочетете тук.

 

 

 

Kurs_Microblading_95.jpg

Курсове по Миглопластика 3Д, Ламиниране на мигли, Вежди "Косъм по Косъм"

 

 • Курсът по вграждане на мигли е еднодневен.

 • Включва теоретична и практическа подготовка.

 • Групите са малки и се работи по двойки, с цел да се обърне индивидуално внимание на всеки от обучаваните.

 • Курсистите разполагат със самостоятелни работни места и комплект материали.

 • Всички необходими продукти и оборудване са предоставени от обучителния център и са включени в таксата за обучение.

 

Още за курса ...

Техники "Пудра вежди" и "Микрошейдинг"

 

Курсът по Микрошейдинг е допълнително разклонение на основният курс Микроблейдинг и чудесно допълва класическата техника на Микроблейдинг, придавайки повече обем и още повече плътност на веждите. Този курс разделяме по желание на още два, в случай, че искате да ги изучавате не заедно, а поотделно – курс за комбинираната техника микроблейдинг със светлосенки (Микрошейдинг), и курс за техниката  Омбре вежди с ефект на пудра, изградени само от светлосенки.

 

Още за курса ...

122024251_3410304942339435_5559209051355

ГРИМ И ВИНО Уроци по самогримиране

Каним Ви да се потопим заедно в магията на грима с хубаво вино! 
С приятна музика и селекция био вино ще споделим с вас професионален урок по Бюти грим!
Уъркшопа е за напълно начинаещи, които искат да се научат да се гримират красиво и правилно, както и за гримьори, които искат да усъвършенстват техниката си.
Темата е празничен грим - с опушен ефект, много блясък, техники за озаряване (хайлайт и strobing) и моделиране на цялото лице чрез светлосенки.
Ще имате възможност да работите върху себе си или модел, по ваш избор.

➡️ В уъркшопа ще ви покажем професионални техники за да изработите върху себе си (или модел) професионален тържествен грим стъпка по стъпка.
Успоредно с вас ще работи художник-гримьора Румяна Игнатова (www.rumimakeup.com)
➡️ Работим в малки групи, за да обърнем индивидуално внимание на всеки. Адаптираме изучавания грим както с вашите лицеви характеристики и стил, така и със съвременните грим тенденции.

ednodneven kurs 2.jpg

Курсове по Маникюр и Медицински педикюр

 

Курсове по Маникюр, Педикюр, Ноктопластика, Медицински педикюр

Курсовете по маникюр, педикюр,  ноктопластика и Арт декорация на нокти се провеждат по утвърдена от МОНМ програма, съчетаваща всички новости в професията. Издаваните дипломи с придружаващ Европейски паспорт дават всички права за работа в ЕС Още за курса ...

Курсове по педикюр - козметичен и СПА. Курсове по медицински педикюр


Акценти от програмата на обучение:

 

 • Въведение в специалността;

 • анатомия на ходило и нокът; хигиена;

 • здравословни условия на труд; санитарни изисквания...

 

Още за курса ...

 

 

 

курсове по козметика, козметични курсове, курс козметика, курс по козметика, курс по маникюр, курс по грим, курс по педикюр, курс по ноктопластика, курс по масаж, курсове за масажисти, курсове по масаж, гримьорски курсове, курсове за гримьори
1/15

Неоперативна блефаропластика HiFU СистемаДиоден Лазер I Микронидлинг I Плазма Лифт 

Избери обучение с най-новите апарати и техники в света: Неоперативен лифтинг с HiFU - Хай Фу система, курс за работа с диоден лазер, Терапия с Микронидлинг (Microneedling), Терапия с Лазер за третиране на проблеми и много други. За кратките Уъркшопи, виж Тук

 

 

131154661_1483317335199295_2036353453987

Академия по Микропигментация и Перманентен грим

 

Курсовете по Микропигментация стартират от 0-во ниво за начинаещи - микропигментацията на устни, вежди, скалп микропигментация и др. Академията провежда Мастер класове и за работещи микропигментисти - курсове по Микропигментация за напреднали - Косъм по косъм / Feather brows, скалп пигментация. 

Избери една или повече от програмите:


📍Порграма 1: Курс по Микропигментация на Вежди (Основен курс)

📍Програма 2: Курс по Микропигментация на Устни
📍Програма 3: Курс по Микропигментация Мастер клас техника Косъм по Косъм 

📍Програма 4: Курс по Микропигментация на скалп

     Още за курса ...

69244684_1093955297468836_90966937717555

Микроблейдинг Академия

Японски метод за перманентен грим

Ние сме първата Микроблейдинг Академия в България от 2015г, въвела Микроблейдинг и Микрошейдинг в страната ни. Обучили сме над 400 специалисти в страната и чужбина и разполагаме с голяма мрежа вече реализирали се ученици по специалността! За повече информация можете да видите Новия сайт на Микроблейдинг Академия Евростандарт Център 28!

Нашето обучение е различно с това, че освен практическите два или три дни на място с жив модел, предвидени за курс Микроблейдинг, допълнително включваме работа в уеб платформа на сайта ни 10-14 дни преди началото на курса на живо. В този период ви даваме достъп до богата платформа с теоретични ресурси, туториали, динамично се включваме в затворена група с преподавателския екип и заедно с вас правим упражненията по рисуване!

 

 

65391913_2239092502794024_66616173913335

Курс Микроблейдинг - Японски метод за полуперманентен грим на вежди. Повече...

 

 

НОВО! ВИДЕО ПЛАТФОРМА с ОБУЧИТЕЛНИ ФИЛМИ. ГЛЕДАЙ On-Line

Представяме ви най-новия ни продукт, за пръв път в България. Центърът засне подробни Видео филми - пълни уроци на живо, снимани с преподавателите на центъра и включващи много теория, нагледна практика и демонстрации върху жив модел във висока резолюция.  Видео материалите са с високо качество, включват голям брой часове обучение и дават възможност да усъвършенствате практиката си ден след ден, учейки се на ниво Мастер от всяка точка на света, дори от телефона си. В допълнение може да запишете обучение в уеб платформа и да положите практика и изпит, за да сертифицирате уменията си с държавна диплома. За повече информация как да закупите видео пакет за желан от вас курс, свържете се нас на 0879 28 27 68

 

 

64232992_404434293615672_465725766154741

Запиши пакет от 3 или 4 от най-търсените кратки курсове: Миглопластика, Ламиниране на мигли, Грим и Вежди 3Д Faceframe с продължителност до 4 дни


Акценти от програмата на обучение:

 

 • Уъркшоп по грим с най-новите техники в изработка на празничен грим

 • Поставяне на вежди 3Д Фейсфрейм

 • Миглопластика 3Д, 6Д и Руски обем

 • Ламиниране и Ботокс за мигли

 

Още за курсове в пакет в График ...