Екип

Rumi_138.jpg
DSC_9035.jpg

За нас

За Екипът на Училище по Козметика, Декоративен и Перманентен Грим

Eurostandart Center 28 е основан през 2007. Създаден е от малък екип професионалисти в сферата на красотата, начело  с Румяна Игнатова - сертифициран преподавател по микропигментация, перманенен и декоративен грим и директор на лицензираното от Министерство на образованието и науката училище.

Основатели

С вече над 20 годишен опит в сферата на естетиката, още през '99г. Румяна Игнатова започва да изучава изобразително изкуство в София. Продължава обучението си в Съединените щати, със съдействието на компанията Medieval Times Inc. Участва и в тренинги на брандовете M.A.C Cosmetics и Lancome.

 

През 2002г. започва като гримьор (сценичен грим) в шоу спектакъл на един от 9 те най-големи театри, на Medieval Times, Inc., в Лос Анжелис, Калифорния. 

 

През 2007 след окончателно завръщане в България и придобиване на лиценз от Министерство на образованието, в Eurostandart Center 28 създава специалностите Бюти грим, Мастер клас и Сценичен и Кино грим, SFX., а впоследствие лицензираната школа за микропигментация - терапевтичен перманентен грим, микроблейдинг, дермо и депигментация. Понастоящем е действащ преподавател в същите специалности.

Хонорувани преподаватели

Центърът работи заедно с хонорувани квалифицирани преподатели - специалисти в сферата в различните естетични департаменти за някои от специалностите. За поддържане високо качеството на обучение наемаме и асистенти при работа с по-големи групи.

Козметичен департамент

Този департамент менажира Козметолог П. Пеева, мастер козметолог в медицинска козметика в трета квалификационна степен.

Нейният път започва още през средата на 80те години в Италия, където завършва школа по медицинска козметика и естетика. Продължава обучението си в България при водеща държавна школа в областта на медицинскаа козметика в столицата ни. През годините създава и разработва едни от най-успешните салони за красота в хотелите Родина, Кемпински, център Джемини на бул. Витоша, а наред с това обучава кадри в козметиката. 

В школата е преподавател по медицинска козметика и действащ козметолог в терапията и профилактиката при различни кожни недостатъци и заболявания, както и в разкрасителните и антиейдж процедури. Ръководи обученията и терапиите и в отделни специалности като СПА масажи и терапии, терапевтичен - медицински педикюр и маникюр, депигментация и работа с лазер, пластика на вежди и мигли и др.

За гримьорите в школата

Част от опита на екипа ни от гримьори и завършилите школата курсисти включва грим за пълнометражни филми, постановки, телевизионни сериали и филми, ТВ реклами, грим за модни и рекламни агенции, видео студия, телевизионни предавания, музикални видеоклипове и други.

Рекламни агенции Publicis Dialog, DNA, Apra;

 

Кино студия: Nu Boyana Studios, UFO Film & Television Studio, Premier Studio, Red Carpet, SilverNoise и др.;

ТВ предавания: “Шоуто на Слави”, “Господари на Ефира”, “Като две капки вода”, “X Factor”, “Пълна лудница”, “Бизнес Лейди”;

Музикални видеоклипове на “Music Clinic Records”, Стенли, Братя Мангасарян, Una Mass Drimera и др.;

Поп-фолк изпълнители: Азис, Емануела, Деси Слава, Борис Дали и др.;

Модни списания “Esquire”, “Beauty”, “Анна клуб”;

 

Кино продукции и пълнометражни игрални и документални филми: “Още една мечта”, реж. Николай Мутафчиев, “Седем часа разлика”, реж. Магърдич Халваджиян, “Радостта и тъгата на тялото”, реж. Андреас Пантзис, док. Филм “Водата на София”, реж. Николай Мутафчиев и др.;

Постановки: “Шоу-спектакъл Руский Стандарт”, реж. Еленко Ангелов и Силвестър Силвестров, “За вредата от образованието, културата и изкуството”, реж. Силвестър Силвестров и др.

За Грим Училище Eurostandart Center 28

Училището по грим е основано през 2007. Предоставя съвременен стил на работа, в синхрон с европейските и световни стандарти.

 

Школата се развива бързо, а към днешна дата хиляди успешно дипломирани курсисти практикуват професиите в целия свят.

 

Интересът е провокиран от възможностите, които предоставя Eurostandart Center 28 - сертифицирането от Министерство на образованието за издаване на държавни дипломи с международна валидност, предоставя право на дипломиралите се да откриват собствен бизнес в сферата на красотата и да упражняват професията в целия Европейски съюз.

 

Beauty Makeup I Бюти грим

 

Стилът на работа в  е изчистен. Обръща се внимание на създаването на естествени makeup визии чрез подчертаване на индивидуалните характеристики на всеки образ.

 

"В програма Бюти грим и Мастер клас се стараем да развиваме усета на курсистите към личния стил на всеки клиент, към неговата индивидуалност и излъчване, които да допълним и изразим чрез грим. За нас е от огромно значение да възпитаваме персоналния подход към всяка личност.

Основна и широкоразпространена грешка в България е прилагането на един и същ грим върху различни типове лица" - Румяна И.

 

"В Кино грим изучаваме как да извадим образа на актьора, неговият герой - как да откриваме най-ярките му характеристики и да подчертаем именно тях, по незабележим начин чрез грим. Цялото ни обучение се крепи върху това да открием индивидуалността на всеки един...

 

Най-важното условие за един добър гримьор е да умее да борави с трикове и техники out-of-the-palette както се казва на запад. Трябва да умеем да боравим с много техники и то нестандартни. Всеки може да се опита да направи "някакъв" грим ако разполага с пълна палитра от продукти, но малцина могат само с един молив и коректор да направят чудеса от едно лице. Именно на това държим да научим курсистите в школата", допълва тя.

 

Повече за програмите на обучение по професионален грим, прочетете тук

София, Ул. 3ти Март 28

+359 877282877

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Благодарим Ви!