top of page
kurs_po_microblading_microblading_svetlosenki_obuchenie_78.JPG
kurs_microblading_mikrobleiding_imicropigmentation_83.JPG
курсове по козметика, козметични курсове, курсове по грим, курсове по масаж, курс по микроблейдинг,, курсове по маникюр, курсове по педикюр, курсове по ноктопластика, курсове по фризьорство, курсове по микроблейдинг софия, гримьорски курс, курс грим софия,
дипломиране.jpg

Записване в 3 стъпки I Резервиране на място


1. Проверете за свободни места на 0877282877 или 0879282768, непосредствено преди да извършите банков превод. Преминете към интервю.

2. Внесете таксата за обучение по разплащателната сметка на по-долу и веднага изпратете вносната бележка на имейл rumiana.ignatova@eurostandartcenter28.com, заедно с трите Ви имена и телефон за обратна връзка.

 

3. Ще получите код за достъп до пакет от документи за записване, (изтеглете го от тук: "Пакет документи за записване"), След това разпечатайте, попълнете и изпратите обратно на адрес в тридневен срок: ул. 3ти Март 28, София п.к.1362. Към пакета приложете изискваните от МОНМ документи на курсиста:

  • Копие от вносна бележка за внесена такса за обучение

  • Копие от документ за самоличност, показващ навършени 16г.

  • Снимка паспортен формат един брой за част от професия или три броя за втора и трета степен на квалификация

  • Копие от диплома за завършено средно или клас от средното образование

  • Медицинско свидетелство, удостоверяващо здравословното състояние на кандидата (издават се от личен лекар или клиника)

  • Пакета документи за записване, изтеглен и принтиран от тук:"Пакет документи за записване"

Разплащателна сметка I Банков превод


Лицензиран център за професионално обучение "Евростандарт Център 28"
IBAN: BG97BPBI794210EU282828
BIC Код на банката: BPBIBGSF
БАНКА: EUROBANK EFG /Пощенска банка - Post bank/
Основание: Курс по /упоменава се вида курс/
Адрес: ул. "3ти Март №28", София 1362


Моля, не внасяйте таксата преди да проверите за свободни места. Центърът запазва правото си да върне таксата на курсиста, в случай, че свободните места са изчерпани.

Важно: Вашето записване в курс може да не бъде отчетено и да изпуснете мястото си, независимо от внесената от Вас такса, в случай че не сте изпратили на имейл вносната бележка и не сте попълнили и изпратили в тридневен срок Пакета от документи за записване.

Интервю за канидатите

 

Евростандарт Център 28 провежда интервю с всеки кандидат за обучение онлайн или на място. Центърът запазва правото си на подбор на кадрите, в зависимост от изискванията за всяка от предлаганите специалности и определя тяхната съвместимост с професията въз основа на входно интервю, а за някои от специалностите, със специално разработен за целите тест за определяне психологията, качествата и заложбите на личността.

    Евростандарт Център 28 ООД запазва правото си да отмени курс на обучение при форсмажорни обстоятелства на центъра, както и при всички и всякакви други пречки на центъра за обучение, които биха могли да възникнат и/или да възпрепядстват провеждането на планирания курс.

 

   Ако курсът следва да се отмени по молба на записаното лице, по каквито и да е лични причини, Евростандарт Център 28 ООД запазва внесената такса за обучение на лицето за следващата възможна дата за същия курс. Лицето има право да консумира същия вид курс при следващ планиран такъв, при наличие на свободни места. Същият може да се възползва от отсрочката не по-късно от 6 месеца от датата на първоначалното му записване/ датата на внасяне на таксата за обучение.

курс по микроблейдинг, курсове по микроблейдинг, микропигментация софия, курсове по микропигментация, курсове по козметика, курсове по премахване на стар перманент, курсове по миглопластика, курсове по ламиниране на мигли, удължаване на мигли, микроблейдинг софия, микропигментация обучения, козметика за начинаещи, курс козметика софия, мезотерапия, блефаропластика, премахване на бръчки, премахване на стар перманентен грим, премахване на татуировки, козметичен курс софия, козметичен курс начинаещи, микроблейдинг варна, микроблейдинг софия, микроблейдинг phibrows, академия phibrows софия, phiremoval софия, phiremoval перник, 

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • TikTok
bottom of page