Курсове и процедури за премахване на микроблейдинг, перманентен грим и татуировки

Премахване на перманентен грим, микроблейдинг и татуировки
Премахване на перманентен грим, микроблейдинг и татуировки
Премахване на перманентен грим, микроблейдинг и татуировки
272012770_1763970690467290_1662624897520976392_n.jpg

Смаляване на формата с камуфлаж чрез премахване на излишъка от нея в предна зона, опашки и под линията на веждите

Заличаване с камуфлажна дермопигментация на предварително изсветлен стар перманент

до нужно ниво за работа

292809958_1887828401414851_8059778472794327321_n.jpg

Премахване на големите опашки, клонящи надолу и "захлупващи очите", веждите са след лазерни процедури

премахване на перманентен грим.jpg

Резултатът след 2 процедури с разтвор римувъл при наслоена черна трайна боя за татуировки

премахване на перманентен грим с лазер, премахване на перманентен грим софия, премахване на микроблейдинг перник, премахване на стар перманентен грим софия, phiremoval, фиримувъл, премахване на стар перманентен грим с phiremoval, премахване на стар микроблейдинг, заличаване на стар микроблейдинг, премахване с лазер, премахване на стар перманент с киселина, премахване с киселина phiremoval

Премахване на дългите опашки за изграждане на повдигната форма за повече лифтинг

премахване на перманентен грим с лазер, премахване на перманентен грим софия, премахване на микроблейдинг перник, премахване на стар перманентен грим софия, phiremoval, фиримувъл, премахване на стар перманентен грим с phiremoval, премахване на стар микроблейдинг, заличаване на стар микроблейдинг, премахване с лазер, премахване на стар перманент с киселина, премахване с киселина phiremoval

Покриване и заличаване на дебелината от стария цвят и опашките и под долната линия на веждите

premahvane na permanenten grim i tatuirovki.jpg

Веждите са обработени с разтвор за премахване на перманентен грим. Резултата е след 2 процедури

Курс по Депигментация: Премахване на перманентен грим, микроблейдинг и татуировки

ПРОЦЕДУРИ И ОБУЧЕНИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ, МИКРОБЛЕЙДИНГ И ТАТУИРОВКИ

Съществуват няколко метода, чрез които можем да отстраним стара татуировка, перманентен грим или микроблейдинг:

  • Отстраняване на перманентен грим и татуировки с помощта на специален разтвор за депигментация на базата на органични и натурални киселини (removal)

  • Камуфлажна дермопигментация за изравняване с цвета на кожата - заличаване на остатъчен цвят от перманент и татуировки. Камуфлаж за белези, пигментации и др.

  • Лазерно отстраняване на перманентен грим и татуировки

Предлагаме услугите за клиенти, които желаят да отстранят или премахнат перманентен грим или микроблейдинг, татуировки, за да се изработи в последствие нов на негово място. Техниките се преподават и в курсовете по депигментация за премахване на перманентен грим и татуировки от лицето или тялото с водещи Петя Пеева, козметолог и Румяна Игнатова, микропигментист, поотделно или заедно.

Депигментация за премахване на перманентен грим и татуировки с най-безпасната и щадяща кожата техника в света

Техниката представлява иновативен метод за премахване на перманентен грим, микроблейдинг и татуровки с помощта на специален органичен и напълно безопасен разтвор, който позволява пигментите да бъдат изведени на повърхността на кожата и отстранени с падането на коричките до няколко дни след салонната процедура.

С този метод старият перманентен грим се отстранява от кожата по начина, по който е нанесен по-рано, а кожата запазва цялостта и здравината си, дори регенерира. Изпозлват се машина за микропигментация и стерилни игли. Специалният разтвор се вкарва в кожата, започва да въздейства определено време и частиците пигмент започват постепенно да се отделят и извеждат на повърхността от където лесно се отстраняват. Натуралните комбинации от органични суровини и киселини добавени в разтвора, представляват мощен естествен ексфолиант, способен бързо да разтваря и премахва стари пигменти, наслоени с години в дермалните слоеве на кожата.

Протича биохимична реакция, при която не се разрушават молекулите на пигментното вещество, а се цели тяхното извличане и отделяне в неизменена форма. Разтворът взаимодейства с пигментите и ги извлича на повърхността на кожата. Извършен професионално, този метод е бърз и ефективен, тъй като може да отстрани всякакви видове пигменти и цветове с течение на процедурите.

Депигментиращият римувъл разтвор представлява сигурна и ефективна процедура, създадена освен за тъмни, но и за всички видове цветни пигменти като червен или жълтеникав, които лазерите не могат да отстранят. При премахване на перманентен грим в тъмни, средно-тъмни или светли нюанси правилният избор за премахване е техника с разтвор за депигментация. Наблюдават се и отлични резултати при комбинирането на процедури при по-тъмни татуировки с новият ни дерматологичен продукт - серия за премахване на татировки и перманент в домашни условия BioRemoval, създадена и за самостоятелна употреба.

Достатъчно е да минат 7 до 10 дни след процедурата, за да заздравее третирания участък и да бъде подновена структурата на кожата. Процедурата по депигментация с разтвор се прави целогодишно, като единствено зоната се предпазва със слънцезащитен продукт и не се излага пряко на слънце в периода. Има много лек оздравителен период.

Ако пигментът е нанесен повърхностно еднократно и не отдавна, една-две процедури може да бъдат достатъчни за неговото остраняване. В случай, че е по-дъблоко, процедурата може да се повтори след 4-6 седмици. При всички случаи броят процедури не може да бъде предвиден, тъй като зависи от вида нанесен пигмент, неговият цвят и дълбочина, броят нанесени слоеве и времето, в което е престоял в кожата. След отстраняване на татуировката е нужен само месец за да може да направите нова на същото място!

Лазерно премахване на перманентен грим

Апаратът, с който работим е Пико лазер /Pico laser/ за премахване на перманентен грим и татуировки. Той е разработен така, че всеки импулс изпраща светлинен лъч към кожата, който селективно се абсорбира от частичките пигмент, които се намират в подкожния слой. Когато пигментните частици погълнат тази енергия, те се раздробяват на още по-дребни частици. 

  • През оздравителният период е нормално да се образуват крусти, които не трябва да бъдат премахвани. Оздравяването отнема месец.

  • процедурата се прави с крем упойка но е силно болезнена при повечето клиенти, има отоци, зачервяване и дискомфортен период от време след нея

За някои татуировки може да са необходими поредица процедури за избледняване или заличаване на татуировката, независимо от използвания метод. Важно е да се има предвид, че татуировките и перментният грим са трайни или полутрайни рисунки в дълбочината на кожата, така че очакванията на клиента към услугата трябва да бъдат, че зоната постепенно изсветлява с всяка следваща процедура, вместо да се очаква нейното премахване на 100% в една единствена процедура! Недостатъците на лазера са, че са възможни изгаряния и променена структура на кожата, болезненост и отоци и дълъг оздравителен период, необходим домашен престой поради невъзможност да се поставя грим на мястото. Понякога се случва след лазерни процедури поставена нова татуировка или перманент да не изглеждат така добре, поради променена текстура на кожата от нейното предходно нараняване. Въпреки това предимствата са че е най-кратката салонна процедура с най-малка инвестиция за салона в сравнение с другите познати методи.

Камуфлажно „премахване“ на перманентен грим, белези и пигментации

Техниката се нарича Камуфлажна дермопигментация и се извършва с машина за микропигментация, използват се стерилни игли и нюд тонове камуфлажни пигменти, на принципа на микропигментацията и козметичното татуиране. Камуфлажната дермопигментация е подходяща процедура за заличаване на остатъци от стар и избледнял перманенен грим, до ниво на прозрачност на стария цвят, с помощта на цветове, близки до кожата на клиента. Добър вариант е да се работят зони, върху които не се планира да се изгражда нов микроблейдинг - като излишъци от формата, напр. опашки, чупка, а това да бъде финалният скриващ кожата тон, който да се слива с естествения тен на кожата. Разрешено е също и да се работи върху зоната покрита с камуфлаж в бъдеще. Въреки това много татуисти слагат камуфлаж върху място с отстранена татуировка за да скрият остатъци и да изпъкнат новите цветове. С камуфлаж се заличават и цветни белези, нежелани оцветявания по кожата и пигментации, включително витилиго. Най-лесно се заличават остатъчни цветове в сивкаво, светло до средно кафяво, разноцветни светли до средно тъмни петънца, части от твърде дълги опашки или нежелано повдигната чупка и т.н. Тези цветове могат да бъдат остатък от някога направен перманентен грим или микроблейдинг или пък да са последствие от процедури по премахване. При последните, понякога се стига до момент, в който татуировката е избледняла значително, но все пак има остатъчен цвят на нежелани места, които пречат на изграждане на нова форма и именно тогава камуфлажът идва на помощ и заличава всичко ненужно. Броят процедури може да бъде 1-2-3, рядко повече, като предимството е, че техниката може да се прави по време на процедура за микроблейдинг или друг вид перманентен грим. Трайността е с години, тъй като веднъж захванал се, камуфлажът рядко има нужда от освежаване в годините, защото заличените цветове отдолу също търпят разграждане от организма с времето и спират да личат. Единственото условие за камуфлажно премахване е стария нежелан цвят да е достатъчно блед, тоест полупрозрачен, което ще преценим само в предварителна консултация с вас. Ако все още не е изсветял до нужното ниво за камуфлаж, ще се назначат процедури по премахване на перманентния грим с депигментен разтвор.

Старов пакет за Вашият салон

Допълнително, може да включим стартов пакет към курсовете по Ваше желание - консумативи за работа и специален депигментен разтвор за римувъл процедурите, достатъчен за 20-24 процедури. Предлагаме и машини за дермопигментация в нашият Магазин

За повече информация относно процедурите по премахване на перманентен грим, заличаване с камуфлаж на микроблейдинг и татуировки за клиенти или обученията за същите тези техники на специалисти, свържете се с нас на rumina.ignatova@eurostandartcenter28.com, 0879 / 28 27 68, а за предстоящи дати на курсове по премахване на перманентен грим, проверете в График.

КОНСУЛТАЦИЯ

Изпратете снимка на имейл rumiana.ignatova@eurostandartcenter28.com или в Messanger, на официалната ни Facebook страница за да получите безплатна консултация!

ВИДЕО МАТЕРИАЛИ

Разгледайте над 200 видеа в Playlist от процедурите в Youtube канала ни!

ГРАФИК

Влезте в График на обученията, за да видите предстоящите дати за обучения по премахване на перманенен грим!

ЧАТ С НАС

Изпратете ни съобщение в Messanger за да получите подробна информация за всички техники!

курс по микроблейдинг, курсове по микроблейдинг, микропигментация софия, курсове по микропигментация, курсове по козметика, курсове по премахване на стар перманент, курсове по миглопластика, курсове по ламиниране на мигли, удължаване на мигли, микроблейдинг софия, микропигментация обучения, козметика за начинаещи, курс козметика софия, мезотерапия, блефаропластика, премахване на бръчки, премахване на стар перманентен грим, премахване на татуировки, козметичен курс софия, козметичен курс начинаещи, микроблейдинг варна, микроблейдинг софия, микроблейдинг phibrows, академия phibrows софия, phiremoval софия, phiremoval перник, 

курс микроблейдинг, microblading, перманентен грим, вежди 3D, вежди 3Д, вежди косъм по косъм, курс по микроблейдинг, курс за микроблейдинг, микроблейдинг софия, перманентен грим софия, курсове по микроблейдинг софия, курс перманентен грим

курс по микроблейдинг, курсове по микроблейдинг, микроблейдинг, микроблейдинг софия, курс микроблейдинг, микроблейдинг в софия, курс за микроблейдинг, микроблейдинг японски метод за перманентен грим, микроблейдинг, microblading, microblading kurs, kurs microbladingкурс по микроблейдинг, курсове по микроблейдинг, микроблейдинг, микроблейдинг софия, курс микроблейдинг, микроблейдинг в софия, курс за микроблейдинг, микроблейдинг японски метод за перманентен грим, микроблейдинг, microblading, microblading kurs, kurs microbladingкурс по микроблейдинг, курсове по микроблейдинг, микроблейдинг, микроблейдинг софия, курс микроблейдинг, микроблейдинг в софия, курс за микроблейдинг, микроблейдинг японски метод за перманентен грим, микроблейдинг, microblading, microblading kurs, kurs microblading

 

премахване на перманентен грим с лазер, премахване на перманентен грим софия, премахване на микроблейдинг перник, премахване на стар перманентен грим софия, phiremoval, фиримувъл, премахване на стар перманентен грим с phiremoval, премахване на стар микроблейдинг, заличаване на стар микроблейдинг, премахване с лазер, премахване на стар перманент с киселина, премахване с киселина phiremoval