Microblading 3.png

моб.:0879 28 27 68

Информация

Обучително Видео Микроблейдинг теория

500 BGN

Времетраене: 3:53:40ч. Подробен видео запис на лекцията по Микроблейдинг с Румяна Игнатова. Филмът ще Ви въведе в професията, представяйки пълната теория за изработката на Микроблейдинг и много споделен опит от преподавателия с клиенти.

Microblading 2.png

Ева Грекова Администратор

Обучително видео - Рисуване и Работа върху Кожа

500 BGN

Филмът ще Ви води стъпка по стъпка в рисуването и татуирането върху кожа. В 50:26 мин. ще можете отново и отново да практикувате до пълно съвършенство на разнообразни дизайни на татуировката за да придобиете опит в изграждането на перфектната татуировка върху клиенти.

Microblading 4.png

Румяна Игнатова

Обучително видео - Микроблейдинг процедура с Румяна Игнатова

700 BGN

В този практически видео курс, ще се имате възможност да гледате всички стъпки от пълната процедура Микроблейдинг придружени от подробни обяснения от преподавателя и споделени тънкости за процедурата, след усвояването на които ще се радвате на множество доволни клиенти.

Времетраене: 1:20:06ч

Microblading 1.png

Администрация и Записване

Обучително видео - процедура по Ретуш

500 BGN / Пакет пълен курс 1500 BGN

В този филм ще научите как да направите Ретуш, който да поддържа микроблейдинга траен и свеж от 1-2г. Ще научите техники и тънкости, които Румяна Игнатова споделя, а в края на видео обучението ви, след положена практика можете да придобиете Сертификат на МОНМ.

Времетраене: 46:56 минути

3d vejdi eyebrows faceframe.png

Повече Инфо

3D Вежди Faceframe Техника "Косъм по косъм" Обучително видео

390 BGN

Сега можете да усвоите с видео урок курса 3D Вежди Фейсфрейм, а след полагане на практика и изпит в Центъра, да се сдобиете с Диплома за упражняване на професията. Учете и усвоете професия от всяка точка на света и от спокойствието на вашия дом, в свободното си време.

Времетраене: 1:38:07ч.

Ombre vejdi Microshading.png

0879 28 27 68; 0877 28 28 77

Контакти

Микроблейдинг & Shading Светлосенки Видео Обучение

500 BGN

Надградете уменията си в Микроблейдинг специалността като усвоите техниката комбинираща Светлосенки (Микрошейдинг) и щрихи на микроблейдинг. Препоръчително е да сте изкарали основния Микроблейдинг курс. След видео обучението в този филм, с Румяна Игнатова, можете да положите практика и изпит за добиване на легитимна диплома за работа в БГ и ЕС.

омбре пудра вежди.png

0879 28 27 68; 0877 28 28 77

Контакти

Ombre Вежди Пудра Ефект Видео Обучение

500 BGN / в Пакет с Микрошейдинг 780 BGN

Надградете уменията си след курс Микроблейдинг и Светлосенки като усвоите техниката за Омбре вежди. В това видео ще научите техниката за работа изцяло със светлосенки, без микроблейдинг щрихи. Методът е подобен на този с машина, но се прави изцябо ръчно с помощта на специални игли. Препоръчително е да сте изкарали основния Микроблейдинг курс. След видео обучението в този филм, с Румяна Игнатова, можете да положите практика и изпит за добиване на легитимна диплома за работа в БГ и ЕС.

© 2007г. I Сайтът е конструиран от Евростандарт Център 28 ООД със съдействието на PremierStudio. Възпроизводството на който и да е от елементите или текстовете в сайта е забранено.Всички права върху текстовете и снимките в този сайт са ексклузивна собственост на PremierStudio.