top of page
kurs_kozmetika_kurs_medicinska_kozmetika_master class _108.JPG

Обучението по козметика включва теоретична и практическа част.

Работи се в малки групи, като на всеки курсист се обръща индивидуално внимание.

курсове по козметика, козметични курсове, курсове по грим, курсове по масаж, курсове за масажисти, курсове по маникюр, курсове по педикюр, курсове по ноктопластика, курсове по фризьорство

Обучението по козметика втора и трета степен включва Козметика за тяло антицелулитни терапии, апарати за премахване на целулит и мастни натрупвания, премахване на стрии и др.

курсове по козметика, козметични курсове, курсове по грим, курсове по масаж, курсове за масажисти, курсове по маникюр, курсове по педикюр, курсове по ноктопластика, курсове по фризьорство

В курс Козметика Мастер клас се изучава парафинова терапия за изглаждане на кожата от бръчки, петна и пигментации

26840697_1543962072307074_3238421468515235989_o.jpg

Премахване на пигментни и

старчески петна и подмладяване на кожата на тялото се изучават

в курс Козметика Мастер клас втора и трета степен

26850126_1543962288973719_6170456659754565248_o.jpg

Работа с различни апарати в козмеиката се узичават във

всички обучения по козметика

курсове по козметика, козметични курсове, курсове по грим, курсове по масаж, курсове за масажисти, курсове по маникюр, курсове по педикюр, курсове по ноктопластика, курсове по фризьорство

Обучението по козметика Мастер клас включва Козметика

за тяло

антицелулитни терапии, апарати за премахване на целулит и

мастни натрупвания, премахване на стрии и др.

Rumi_33.jpg

Колагенови, глинени

маски, инфрачервена маска и анти-ейдж терапии в курс

Козметика Мастер клас

курсове по козметика, козметични курсове, курсове по грим, курсове по масаж, курсове за масажисти, курсове по маникюр, курсове по педикюр, курсове по ноктопластика, курсове по фризьорство

ОБУЧЕНИЕ СЪС СТУДЕНА ПЛАЗМА И НЕОПЕРАТИВНА БЛЕФАРОПЛАСТИКА С PLASMA PEN

 

Виж пълната програма тук

Терапията с плазма пен е метод на клетъчно подмладяване. С напредване на възрастта микроциркулацията в кожата се забавя и тя изглежда състарена, появяват се бръчки и петна. терапията с плазма пен забавя процесите на стареене в горния или средния слой на кожата, в резултат на което се възвъща еластичността и свежестта. Тъй като нашият организъм е способен сам да се възстановява и възобновява, терапията с плазма пен е на принципа на йонната терапия. Поради това подмладяващият ефект на терапията е подходяща за всеки.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕРАПИЯТА С ПЛАЗМА ПЕН И БЛЕФАРОПЛАСТИКАТА?

Регенерацията на кожата, която настъпва при прилагането на терапията, е подходяща за всички зони, в които забелязвате бръчки, петна и повяхнала кожа. Процедурата е подходяща при:

 • корекция на фини бръчки и линии по цялото лице

 • отпускане, „повяхване” и изтъняване на кожата

 • тъмни кръгове около очите

 • белези от акне

 • пигментни петна

 • терапията с плазма пен възобновява кожата и я прави еластична, свежа и гладка. Тези резултати се постигат, използвайки йонната терапия, притежаваща мощен подмладяващ ефект. Чрез терапията с плазма пен се реструктурира състарената кожа, като се ускоряват процесите на регенериране на увредените тъкани.

 • използва се при акне - терапии, хлоазма;

 • използва се за лифтинг на отпуснат горен клепач, торбички на подочен контур, отпуснати ъгли на устните, бръчки - горна устна, разширени пори и др.

IMG_2462.jpg

Работа със студена плазма Plasma lifting

273014303_1774160196115006_2514398863632288162_n.jpg

Курс по козметика

Мастер Клас III степен

Държавно Свидетелство 

Обучението по професия Козметик е разпределено в следните програми на обучение - курс Козметика Основи, Курс Козметика - работа с апаратура в козметиката, курс СПА Масажи и терапии, както и обучение в новата четвърта част Организация и технология, за придобиване на  III степен за проф. Козметик, спец. Козметика.

 

Комплексен курс по козметика Мастер клас за придобиване новата най-висока III степен на професионална квалификация:

/Предназначен както за начинаещи, така и за напреднали/

 

Включени основни модули в програмата на курс Козметика Мастер клас III степен:

 

Продължителност на курса: 9-12 месеца - изучава се на отделни модули от гореизборените в комбинирана практическа форма на място по График и онлайн дистанционна форма в платформа за теоретичната част/

  Курсовете и всички модули по козметика включват теоритико-практическа подготовка, комбинирана на място и онлайн по всички модули от програмата за професия "Козметик" по стандартите на МОНМ и Европейският съюз и представляват цялостно обучение в професията, която по образователни изисквания обхваща обучение по основни на специалността Козметика,  обучение по СПА Масажи терапии, СПА и Уелнес мениджмънт, както и допълнителните компоненти и модули като Апаратни техники, Организация и технология на козметичните услуги. При успешно полагане на държавен изпит пред комисия в края на курса, обучаваните се сдобиват с Държавно СВИДЕТЕЛСТВО за трета степен на професионална квалификация по професия Козметик. Документът II степен Козметик дава право на завършилите да работят в сферата на козметиката, а документ клас III степен дава право на завършилие да открият или да бъдат управители на собствен бизнес в сферата - салони, СПА центрове и центрове за красота на територията на Европейския съюз, както и да практикуват професията като Козметици, масажисти, специалисти по завършените специалности към програмата по козметика - като грим, грижа за мигли, маникюр и педикюр, масажи и др., да работят като Мениджъри на козметичен бизнес в сферата, управители или консултанти във всяка от областите. Компонентите от обучението включват :

 

Пълна програма на курс за трета степен по професия Козметик

Други апарати, използвани в курсовете по козметика за трета степен са:

 • КИСЛОРОДНА OXY МЕЗОТЕРАПИЯ - ОБУЧЕНИЕ С АПАРАТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ С КИСЛОРОД И КИСЛОРОДНО ПОДМЛАДЯВАНЕ, кислороден масаж, безиглена мезотерапия

 • КАВИТАЦИЯ ЗА елиминиране НА МАЗНИНИ И ЦЕЛУЛИТ

 •  ОБУЧЕНИЕ ЗА ЕЛЕКТРОЕПИЛАЦИЯ

 • ОБУЧЕНИЕ С ДЕТОКСИКАТОР за йонна детоксикация

 • ОБУЧЕНИЕ С БИО-ЕЛЕКТРОЛИФТИНГ

 • ОБУЧЕНИЕ С РАДИО-ЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ фракционен RF

Можете да видите повече за постиженията на някои от завършилите Евростандарт Център 28 курсисти, като влезете в Отзиви.

 

Курс по Козметика 

II степен

Държавно Свидетелство 

Обучението по професия Козметик предлага и втора степен на професионална квалификация. Състои се от курс Козметика Основи, работа с някои видове козметична апаратура като Фотон терапия, кислороден масаж, Биолифтинг, HIFU апарат, диоден лазер, курс СПА Масажи и терапии, както и обучение в Икономически панел с обща заъдлжителна подготовка по предприемачество, етика и други общи предмети за придобиване на  II степен за проф. Козметик, спец. Козметика.

 

Какви права предоставя и за кого е предназначена програмата втора степен Козметик?

Предназначена е както за начинаещи, така и за напреднали. Дава право на практикуване всички изучавани терапии в козметиката, но не предоставя правото на откриване на собствен бизнес в сектора, спрямо наредбите на Р. България.

 

Включени основни курсове в програмата на курс Козметика Мастер клас II степен:

 

Продължителност на курса: 4-6 месеца - изучава се на отделни модули от гореизборените в комбинирана практическа форма на място по График и онлайн дистанционна форма в платформа за теоретичната част

26841260_1543961785640436_8718279370320585812_o.jpg

Тренинги и модулни обучения с апарати

Извършваме практика на самостоятелни работни места със специализирана козметична апаратура в различните обучения, както и като самостоятелни тренинги за вече практикуващи козметици. Можете да избирате от индивидуални обучения за следните апаратни техники или да ги изучавате в някой от курсовете по козметика:

ФОТОН ТЕРАПИИ и ИНФРАЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА 

Инфрачервеното облъчване прониква дълбоко в тъканите и стимулира микроциркулацията, подобрява клетъчната обмяна на веществата, повишава имунната защита и активира синтеза на колаген и еластин.Останалите 6 цвята са насочени към различни видове кожни недостатъци.

УЛТРАЗВУК

 Той е подходящ за всякакви кожни проблеми и за всякакъв тип кожа и е един от основните апарати в медицинската козметика. Използва се за въвеждането на различни козметични продукти, като спомага за проникването им в дълбочина и постигането на максимален лечебен ефект. Повишава оздравителните процеси на кожата. Подобрява метаболизма и циркулацията на кръвта. Действа хиперемиращо.

ОБУЧЕНИЕ С ДИОДЕН ЛАЗЕР - ЛАЗЕРНО ПОДМЛАДЯВАНЕ и обезкосмяване, третиране на кожни проблеми, недостатъци, заболявания

Това е най-добрата технология за обезкосмяване, като тя може успоредно да третира както нежеланото окосмяване, така и разширени капиляри, пигментации, широки пори, белези и др. Изключително ефективен както при светли и тънки косми, така и при тъмни и по-дебели.

Още с лазер: могат да се извършват процедури антиейдж като лазерно подмладяване, карбонов пилинг. 

 

 

ОБУЧЕНИЕ ЗА HI-FU /Хай Фу/ Лифтинг 

Система с апаратура за „HIFU” неоперативен лифтинг е апарат, използван широко в дерматологията и козметиката, който третира успешно зони като овал на лицето, неоперативно стягане на клепача и веждата, неоперативен лифтинг на шията и двойната брадичка, неоперативно стягане на корема, неоперативно стягане на мишници и неоперативно стягане на седалище. Всичко това вече може да се постигне без скалпел чрез използването на единствения по рода си „HIFU” апарат от най-ново поколение. Процедурата може да се определи като истинска революция в козметичната медицина. Виж повече за тази процедура, тук.

ОБУЧЕНИЕ с апарат за МИКРОНИДЛИНГ ТЕРАПИЯ 

Терапията премахва фините бръчки и линии по кожата, видимо я стяга и повдига, свива порите, заличава белезите от акне, третира активно акне и някои пигментни петна.

Микронидлинг представлява инжекционно въвеждане на козметични продукти в дермалните слоеве.

Извършва се чрез проникване на микро игли, които позволяват на частиците козметичните серуми да стигнат до горните слоеве на дермата, където да подобрят състоянието на кожата като активират производството на еластин и колаген.

Тя се явява безболезнената алтернатива на иглената мезотерапия и е един от най- добрите методи в борбата против бръчки и възрастови белези. Може да бъде наречена още колагенова терапия.

 

 

 

Курс по Козметика Основи

 

Държавно Удостоверение на МОНМ

Курс, обхващащ основни компоненти от Козметика, предназначена за начинаещи и лица, които ще се развиват в професията Козметик в салони, козметични студия и СПА центрове

Програмата на курс "Козметика" основи представлява съставна част от пълният курс "Козметика" за II и III степен на квалификация

 

В края на курса се полага държавен изпит и при успешно завършване се издава държавно УДОСТОВЕРЕНИЕ, предоставящо възможност на завършилите да практикуват професията на територията на Европейския съюз.

Към пълната програма на курс по Козметика Основи

 

kurs_kozmetika_masaji_massage_18.JPG

 

 

 

 

Дипломи, сертификати и лиценз


Държавните документи, които центърът е лицензиран да издава са документи-образци на МОНМ и представляват документи на народната просвета. За справка вижте кратка извадка от Закона за професионалното образование и обучение, засягаща видовете документи, които биват издавани на обучаваните след задължително полагане на съответен изпит пред комисия, а това са : Държавно Удостоверение - за обучение по част от професия, образец № 3-37 и Държавно Свидетелство - за придобиване на степен на квалификация по професия, образец № 3-54. Тези два документа се издават след успешно полагане на изпит в лицензираната обучаваща институция и важат в цялата страна и в Европа, откакто България е членка на ЕС. Документите имат водни знаци.

Запишете се за индивидуален курс с предварителна заявка.

 

 

kurs_kozmetika_medicinska_cosmetics _15.JPG

Изучаване работа с HIFU система за лифтинг в модул

Апаратни техники и Козметика Мастер клас III iстепен

Обучението преминава в позитивна и приятелска атмосфера,

което спомага за по-лесното усвояване на знанията.

В почивките има чай и кафе паузи, осигурени от центъра

26850126_1543962288973719_61704566597545

Курс по козметика "Апаратни техники и терапии"

Курсът е предназначен за напълно начинаещи или за вече записалите основи или  мастер клас втора степен, с цел надграждане. Изучават се терапии за лице: иновации в апаратните техники и процедури като:

 • Kислороден масаж,

 • Кислородна OXY Мезотерапия,

 • Биолифтинг в 4 стъпки,

 • Микронидлинг,

 • HIFU лифтинг - апаратна система,

 • Плазма Пен и Блефаропластика неоперативен лифтинг,

 • работа с Диоден Лазер за диодно подмладяване и антиейдж на лице

 • Радиочестотен лифтинг RF.

 

 

курсове по козметика, козметични курсове, курсове по грим, курсове по масаж, курсове за масажисти, курсове по маникюр, курсове по педикюр, курсове по ноктопластика, курсове по фризьорство

Видове маски в курс Козметика основи 

Други индивидуални обучения към Козметика

 

Микродермабразио и ултразвуков пилинг за лице и тяло

Ултразвукът доставя до клетките в дълбочина различни серуми и козметични разтвори и чрез своите трептения на вълните обновява кожата в дълбочина, като едновременно с това я почиства и ексфорила, стимулира всички процеси на регенерация на клетката. Диамантено микродермабразио  представлява алтернатива на химическия и хирургичен пилинг. С апарата се постига избелване, ексфолиране, премахване на пигментация, стрии, омекотяване и изглаждане на кожата. Работа с двата уреда се изучава в Основи на козметиката и мастер класовете втора и трета степен Козметик.

Rumi_88.jpg

Резултат от една процедура с плазма пен

Козметика / Терапии за лице и тяло
Козметика / Терапии за лице и тяло
Козметика / Терапии за лице и тяло
Козметика / Терапии за лице и тяло
Козметика / Терапии за лице и тяло
26758460_1543961648973783_8455945813337072792_o
Козметика / Терапии за лице и тяло
Козметика / Терапии за лице и тяло
26756343_1543961895640425_5654160904689673305_o
26756350_1543962838973664_4446757570442706620_o
Козметика / Терапии за лице и тяло
Козметика / Терапии за лице и тяло
26757963_1543962618973686_7918790251865282043_o
26758397_1543962065640408_1415484962479878302_o
26685933_1543962762307005_8856271306880950725_o
26685710_1543962558973692_5196935719991429555_o
26685508_1543961855640429_610032480617278105_o
26678437_1543961325640482_7434687691403752417_o
26678341_1543962798973668_4829025565079492001_o
26678299_1543961722307109_7822280531334781854_o
26240502_1543962405640374_3217235706675368523_o
26240605_1543962538973694_8527511102905122568_o
26240538_1543961505640464_7336655925797179071_o
26240656_1543962485640366_4690661039295436820_o
26677773_1543962188973729_6633558402732766709_o
26677924_1543961225640492_4402358550039718299_o
26678120_1543961152307166_8835331606280518331_o
26240422_1543962705640344_5796843926587968742_o
26233528_1543962975640317_6725474627844730656_o
22310215_1457482630955019_8948015884715961730_n
22365175_1457482690955013_7206846642293414744_n
26240415_1543961912307090_4597200733005645623_o
23621646_1489025294467419_7550854774178617988_n
26678406_1543961762307105_1550758680627297984_o
_DSC2745
_DSC2762
_DSC2748
_DSC2767
_DSC2751
IMG_2124
Rumi_158
Rumi_166
Rumi_151
Rumi_143
Rumi_127
Rumi_122
Rumi_115
Rumi_111
Rumi_97
Rumi_90
Rumi_81
Rumi_85
Rumi_49
Rumi_29
Rumi_24
Rumi_11
Rumi_83
 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube
 • TikTok

курсове по козметика, козметични курсове, курсове за козметик, козметичен курс, курс козметика, курсове за козметици, козметични курсове, курсове по козметика софия

курс микроблейдинг, microblading, перманентен грим, вежди 3D, вежди 3Д, вежди косъм по косъм, курс по микроблейдинг, курс за микроблейдинг, микроблейдинг софия, перманентен грим софия, курсове по микроблейдинг софия, курс перманентен грим, микроблейдинг курс, микроблейдинг софия, курсове микроблйдинг софия, микроблейдинг софия, козметични курсове софия, курсове по козметика, курсове по маникюр, курсове по педикюр, курсове по масаж, курсове по грим, курсове по медицински педикюр, курсове по педикюр, курсове по миглопластика, курсове по удължаване на мигли косъм по косъм, мигли косъм по косъм, миглопластика, курсове по микроблейдинг, курсове по козметика, курсове по грим

курс микроблейдинг, microblading, перманентен грим, вежди 3D, вежди 3Д, вежди косъм по косъм, миглопластика, курс по миглопластика, курс по микроблейдинг, курс за микроблейдинг, микроблейдинг софия, перманентен грим софия, курсове по микроблейдинг софия, курс перманентен грим, микроблейдинг курс, микроблейдинг софия, курсове микроблйдинг софия, микроблейдинг софия, козметични курсове софия, курсове по козметика, курсове по маникюр, курсове по педикюр, курсове по масаж, курсове по грим, курсове по медицински педикюр, курсове по педикюр, курсове по миглопластика, курсове по удължаване на мигли косъм по косъм, мигли косъм по косъм, миглопластика, курсове по микроблейдинг, курсове по козметика, курсове по грим

 

курсове по козметика, козметичен курс, курс козметика, курс по козметика, курс по козметика софия, курсове за козметици, курс козметика, курс по козметика, козметичен курс, курс за козметик, козметика курсове, козметични курсове, козметици курсове,

курс микроблейдинг, microblading, перманентен грим, вежди 3D, вежди 3Д, вежди косъм по косъм, курс по микроблейдинг, курс за микроблейдинг, микроблейдинг софия, перманентен грим софия, курсове по микроблейдинг софия, курс перманентен грим, микроблейдинг курс, микроблейдинг софия, курсове микроблйдинг софия, микроблейдинг софия, козметични курсове софия, курсове по козметика, курсове по маникюр, курсове по педикюр, курсове по масаж, курсове по грим, курсове по медицински педикюр, курсове по педикюр, курсове по миглопластика, курсове по удължаване на мигли косъм по косъм, мигли косъм по косъм, миглопластика, курсове по микроблейдинг, курсове по козметика, курсове по грим

 

курс по микроблейдинг, микроблейдинг, курсове по микроблейдинг, микроблейдинг курс,microblading, перманентен грим, вежди 3D, вежди 3Д, вежди косъм по косъм, микроблейди

курс микроблейдинг, microblading, перманентен грим, вежди 3D, вежди 3Д, вежди косъм по косъм, курс по микроблейдинг, курс за микроблейдинг, микроблейдинг софия, перманентен грим софия, курсове по микроблейдинг софия, курс перманентен грим, микроблейдинг курс, микроблейдинг софия, курсове микроблйдинг софия, микроблейдинг софия, козметични курсове софия, курсове по козметика, курсове по маникюр, курсове по педикюр, курсове по масаж, курсове по грим, курсове по медицински педикюр, курсове по педикюр, курсове по миглопластика, курсове по удължаване на мигли косъм по косъм, мигли косъм по косъм, миглопластика, курсове по микроблейдинг, курсове по козметика, курсове по грим

курс по микроблейдинг, курсове по микроблейдинг, микропигментация софия, курсове по микропигментация, курсове по козметика, курсове по премахване на стар перманент, курсове по миглопластика, курсове по ламиниране на мигли, удължаване на мигли, микроблейдинг софия, микропигментация обучения, козметика за начинаещи, курс козметика софия, мезотерапия, блефаропластика, премахване на бръчки, премахване на стар перманентен грим, премахване на татуировки, козметичен курс софия, козметичен курс начинаещи, микроблейдинг варна, микроблейдинг софия, микроблейдинг phibrows, академия phibrows софия, phiremoval софия, phiremoval перник, 

© 2007г. I Сайтът е конструиран от Евростандарт Център 28 ООД. Възпроизводството на който и да е от елементите или текстовете в сайта е забранено.Всички права върху текстовете и снимките в този сайт са ексклузивна собственост на Евростандарт Център 28 ООД.

bottom of page