top of page

 

 

КНИГА ЗА МНЕНИЯ

 

Извадка от книгата за мнения в центъра

Споделените мнения на завършилите "Евростандарт Център 28" курсисти от специалности грим, козметика и свързаните специалности. На добър час!

Валерия Янкова Ячева, специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр, 04.11.2013 г.
Много съм доволна от лекциите на Петранка Игнатова, за мен тя е един завършен професионалист „Козметик“ с голям опит. Научи ме на доста неща в козметиката и мисля, че ще се реализирам успешно.Благодаря!


Павлина Атанасова Кръстева, специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр, 09.12.2013г.
Обучението за мен лично протече много полезно, пълно с изключително важна, полезна информация, обучението е с изключително добро ниво, за професионализъм.
Реализацията ще ми бъде в чужбина, тъй като живея от дълго там.


Блага Димчева Илиева , специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр, 09.12.2013
Беше страхотно!Благодаря от сърце!

Ива Велизарова Ковачева – педикюр, 09.12.2013г.
Получих това за което бях дошла. Карала съм и други курсове, но това е мястото с което давам цял завърше на моето обучение. Доволна съм от преподавателите, най-вече за това, че ми дадоха още по-голяма увереност за това, което правя.
Мисля да се занимавам професионално, харесвам работата, която върша в името на хората на които помагам.
Благодаря, че Ви има!


Теодора Николова Драговчева – грим 29.11.2012г.
Доволна съм от обучението ми по грим. Обстановката е много приятелска, позитивна, с много настроение, е понякога и с много страх – например от първото гримиране. Благодаря на целия екип на „Евростандарт център 28“ и най-вече на моята преподавателка Румяна Евънс, за нейната подкрепа.

Десислава Иванова Симеонова – козметика 29.11.2012г.
Обучението в „Евростандарт център 28“ е на много високо образователно ниво. Знанията научени от преподавателите на центъра ще служат за качествени грижи към бъдещи клиенти. „Евростандарт център 28“ е един от най-добрите центрове на територията на България.


Деница Илиева Йорданова , Професионален Гримьор 29.11.2012г.
Преподавателите имат професионални умения. Екипът от обучаващи са приятни и интелигентни. Практическите знания са на много добро ниво и преподавателите имат професионално отношение към предметите на обучение.


Ивана Красимирова Лапчева, Мастер клас Козметик29.11.2012г.
Тук работят професионалисти, за което се радвам, че съм попаднала на това място. От тук ще си тръгна уверена и със самочувствие за добър козметик. Срещнах коректно отношение. Благодаря Ви, че имах възможност да бъда в историята на  „Евростандарт център28“. За моя бъдеща реализация смятам смело и отговорно да си отворя собствен салон.

Йорданка Димитрова Костова, Козметик, Мастер клас29.11.2012г.
Аз съм много доволна от „Евростандарт център 28“ . Всички в курса са много мили и ни учат на всичко и подробно. Бих препоръчала „Евростандарт център 28“!

Анелия Огнянова Хаджъмакак , специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр 29.11.2012г.
С постъпването ми в центъра, живота ми изцяло се промени. Не само в професионален, но и в житейски смисъл. Преоткрих себе си. Атмосферата бе страхотна, а учителите на ниво. Желая на следващите курсисти и центъра успех.

Милена Михайлова Милева, спец. Маникюр, Педикюр, Ноктопластика и Декорации 31.01.2013г.
Излючително съм доволна от обучението в центъра. Курса ми беше достатъчно интересен и пленителен, за което спомогна и Петранка Игнатова – Пепи. Тя е изключителен професионалист и преподавател. Научих доста ценни нещта от нея. Доволна съм много и от курса по ноктопластика. Благодаря Ви!

Наталия Георгиева Маркова, специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр 31.01.2013г.
Получих компетентно, качествено преподаване. Усвоих нови и обширни методи. Преподавателите са модел за успешни специалисти и личности.


Моника Костова Гочева, специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр31.01.2013г.
Изключително доволна съм от проведения курс. Много се наблегна на теоритичната част и мисля, че това е много ползотворно. Материалът беше много ясно и достъпно предаден. Практическата част беше много приятна. Определено наученото ще ми влезе в употреба и веднага след получаване на дипломата ще започна да практикувам професията козметик във вече добре утвърдил се салон за красота.Таня Христова Едрева , специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр 24.06.2013 г.
"Обучението ни протече изключително приятно и най-важното ползотворно. Професионални преподаватели, в комбинация с приятна учебна среда. Хората, които ни обучаваха са търпеливи, с добро отношение и разбиране към нас, учащите се. Това беше нещо ново за мен, захванах се с голямо притеснение /дали ще се справя/ и сега излизам със самочувствие, уверена в себе си, за да се впусна в „света на козметиката“. Мисля да се реализирам в Лондон – времето ще покаже, аз имам знанията и практиката, които са ми нужни за започване. Благодаря Ви!!! "


Веселка Валентинова Димитрова , специалности от маникюр и  педикюр 01.08.2013 г.
"Обучението беше изчерпателно, часовете бяха приятни. Нивото според мен е много добро и мисля, че от придобитите знания ще се реализирам в професията."

София Динкова Стоянова – грим 01.08.2013 г.
"Проведеният курс беше ползотворен, особено практическата част, която ни даде шенс да научим основите. Обстановката беше много приятелска и ни предразположи да сме по-креативни. Мисля, че придобитата квалификацияще ми помогне за бъдещата реализация, като гримьор, тъй като ми даде основите, на които мога да се доразвивам. Планирам да се занимавам с тази професия в Европа."

Мариана Мирославова Дечева – грим 01.08.2013 г.
"Курсът се проведе в приятна атмосфера, като материалът беше взет по лесно разбираем начин и според предварителната програма. Нивото на преподаване беше високо с оглед на техниките, които изучихме. Обучението ще ми помогне да намеря работа в магазин за грим, като марката (М.А.С) е една от най-известните. Едно от нещата от които съм най-доволна, е изработването на шаблони с грим."


Галина Димитрова Ненчева , специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр 01.08.2013 г.
"Много приятно бях изненадана от атмосферата и топлината на посрещане от самото начало. Дружелюбни и приятно настроени преподаватели. Отношението на курсистите е добро. Апаратурата и оборудването е на ниво. Точостта и коректността на преподавателите също. Силно впечатление ми направи отдадеността на преподавателите и стремежа им да ни покажат и обучат на тънкостите на занаята. Най-много ми допадна личният опит на учителите и техните съвети, придобити от дългогодишен опит.
Пожелавам успех и да продължат в същия дух да обучават нови курсисти."

Ралица Михайлова Амендола – МПН 01.08.2013 г.
"Обучението беше забавно и инструктивно. Нивото мисля е високо, ще Ви информирам след оценката на бъдещите ми клиенти. Живея и работя в Италия, където мисля да практикувам."

Красимира Колева Кънчева – козметика Мастер Клас 01.08.2013 г.
"Обучението премина в много приятелска и ведра атмосфера. Преподавателите са компетентни. Обучението е от голяма полза за мен. Смятам да се реализирам в чужбена."


Кети Цветомилова Пунчева – МПН 01.08.2013 г.
"Хареса ми курса, научих много по специалността."


Лидия Колева Неделчева –МПН 01.08.2013 г.
"Обучението се проведе в приятна обстановка. Придобитата квалификация ще ми бъде от голяма полза за бъдещите ми реализации като козметик."

Адриана Иванова Джелепова , специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр01.08.2013 г.
"Проведеният курс в „Евростандарт център 28“ за мен беше истинско удоволствие и много важен и полезен етап от професионалното ми развитие. Изключително доволна съм от качеството и начина на преподаване, от условията и базата, в която се учим. Прекарах много хубави три месеца и в бъдеще ще се занимавам с масажи и козметика. Преподавателите освен , че ме научиха основните и най-важни неща в професията, успяха да породят в мен любов към занаята.
Мога да кажа само хубави неща, страхотен екип, страхотни методи на обучение, добре оборудвана база. Пожелавам на себе си много успех след курса, а на „Евростанадарт център 28“ да са все така уникални. Вие сте най-добрите . Обичам Ви!!!"

Гергана Георгиева Владимирова , специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр01.08.2013 г.
"Обучението беше много леко проведено. На разбираем език. С много практически занимания и беседи. Дадени бяха много реални проблеми, с които бихме се сблъскали по време на работа. Смятам да работя като козметик."

Шахсие Алиш Али – козметик 01.08.2013 г.
"Много съм доволна от курса, по точно от преподавателите и изцяло от целия колектив. Беше ми много приятно да идвам на курса , тъй като научих много неща и ми беше изключително интересно. Мисля да практикувам като козметик в някой салон."
Магда Паскова Петрова, спец. Маникюр, Педикюр, Ноктопластика, Декорация14.10.2013
"Благодаря на персонала за положения труд и усилията които полагат за нас."
 
Николина Красимирова Радойкова – Хараламбиева – грим04.11.2013г.
"Курсът ми беше изключително полезен в изучаване на разнообразни техники и продукти; както и поправяне на съществуващи грешки в практиката;възможност за работа с различни типове лица и кожи. Изключително доволна от професионалното отношение."


Радостина Димитрова Иванова – грим 04.11.2013г.
"Нямам никакви забележки относно учебен център „Евростандарт център 28“!


Калина Янкова Каменова – грим 04.11.2013г.
"Много съм доволна от курса и обучението. Научих много и създадох контакти и приятели. Сбъднах мечтата си да стана гримьор и съм убедена и вярвам, че ще имам успешна кариера, защото това е с което искам да се  занимавам. Желая успех на бъдещите курсисти след мен и все така приятен и приятелски начин на преподаване."

 

Мариела Николаева Денисенко, специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр 28.03.2013г.
Знанията които придобих в „Евростандарт център 28“ ще ми помогнат да се реализирам в избраната професия. Атмосферата и преподаването бяха на професионално ниво.


Евгения Христова Борисова, специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр28.03.2013г.
Курсът премина в договорените рамки. Нивото също беше добро, като преподавателите се постараха да предадат и опита и  знанията си в съответните модули. Дисциплината и обстановката също бяха добри и безкомпромисни.
Занапред се надявам да използвам много от придобитите в центъра знания в бъдещата си реализация, като козметик. Мисля да имам свой козметичен салон и да предлагам всички услуги, за които придобих нужното обучение в центъра.

Росица Иванова Кръстева, специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр28.03.2013г.
Обучението протече в невероятно спокойна атмосфера. Нивото на преподаване за мен лично, беше на изключително високо ниво. Смятам, че придобих изключителни умения и познания в областта на козметиката и съм безкрайно доволна, че попаднах на правилното място и при точнете хора, за което безкрайно БЛАГОДАРЯ!

Благовеста Николаева Станева, спец. Грим, мастер клас 28.03.2013г.
От проведения курс в „Евростандарт център 28“ получих,  освен основни похватиза работата, успях да получа полезни и реално незабележими техники, които извадиха на показ много черти от моите модели, които изразиха личността им.
Центъра ми даде възможност да разгърна личната си представа за красота като вяра в рамка много от грешките които допуснах.

Ренета Красимирова Митева , спец. Грим, мастер клас 28.03.2013г.
По време на проведения курс, започнах да виждам красотата по-различен начин. Това ми помага да вдъхвам повече увереност на девойките, защото във всяка една иманещо красиво, което излиза на яве.
Янита Иванова Ценова , специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр30.05.2013г.
Обучението премина спокойно в приятна атмосфера. Нивото на преподаване е много добро – материя +практически упражнения. Смятам да се развивам в тази област /козметика/ и да я упражнявам като практикуващ козметик.

Мирослава Ганчева Николова, специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр 24.06.2013
Обучението в „Евростандарт център 28“ бе интересно, прияно и завладяващо. Начина на преподаване, нивото и самият учебен процес бяха силно информиращ, но и приятно и достъпно поднесени от преподавателите ни. Придобитият опит от проведеният курс ще отвори много и нови врати пред мен. А и в личен план красотата вече е в ръцете ми . Не обичам да планирам, но когато се реализилам се надявам да чуете за мен от „хората“, та нали това е критерия за всеки професионалист.


Даниела Борисова Димитрова , спец. Козметик, Гримьор, Масажист, Маникюрист-Педикюрист 02.04.2012г.
Обучението премина добре, нивото на преподаване е много добро. Придобитата квалификация ми дава шанс да работя по специалността с нужните умения, планирам да работя в Италия, надявайки се да бъде призната дипломата ми.


Мая Тодорова Божилова, спец. Грим Мастер клас 02.04.2012г.
Много  съм доволна от курса, единствената ми добросърдечна препоръка е, че според мен практиката трябва да е малко повече .
С уважение: Божилова


Леонора Илиева Янъкова-масаж 02.04.2012г.
По мое мнение информацията, която получих по време на курса беше обстойна, атмосферата приятелска и с приповдигаща нотка за успех в бъдеще!


Елизабет Йорданова Драганова, спец. Маникюр, Педикюр, Ноктопластика и Декорации 14.06.2012г.
Този курс ми помогна да придобия повече знания и да се реализирам. Обучението протече добре. Нивото на преподаване е добро.


Виктория Пенкова Ваньова – козметика 14.06.2012г.
Обучението беше много професионално, научих много неща. Ще работя по професията ми козметик и се надявам един ден да отворя свой собствен салон. Всичко беше на ниво, също така забавно и времето ми мина много бързо.


Жени Петкова Гинчева – козметик 14.06.2012г.
Обучението ми в „Евростандарт център 28“ протече много професионално и получих много нови знания и умения, които смятам да приложа в бъдещата ми работа като козметик.


Радостина Славова Коева , спец. Козметик, Гримьор, Масажист, Маникюрист-Педикюрист 14.06.2012г.
Много съм доволна от начина на преподаване и прилагане на практичните задачи. Атмосферата беше топла и приятелска. Богатият практически опит на преподавателите беше от огромно значение за мен. Научих неща , които нямаше да науча никъде другаде.

Светлана Владимировна Тодорова спец. Маникюр, Педикюр, Ноктопластика и Декорации 30.07.2012г.
Обучението беше интересно, много информативно и добре организирано. Преподаването беше на супер ниво. Предсои ми да започна работа като маникюристка и педикюристка  в един от салоните на София.


Ирена Николаева Кондузова – масажист 30.07.2012г.
Обучението протече в приятна атмосфера. Учението беше ползотворно и ще ми помогне в бъдещата ми кариера на масажист.


Симона Валентинова Арбова – фризьор 30.07.2012г.
Нивото на преподаване и учебният процес в курса са много добри. Придобитата квалификация ще ми помогне да се развивам в професията, с която искам да се занимавам и да работя за в бъдеще.


Румяна Велкова Цветкова спец. Маникюр, Педикюр, Ноктопластика и Декорации 13.08.2012г.
Сърдечни благодарности за доброто обучение.
Сърдечни и специални благодарности на Ива за прекрасното отношение, отговорност и компетентност при обучението.
Сърдечни благодарности към Пепи за компетентното обучение и всички полезни рецепти и съвети.

Ирина Йовкова Тодорова спец. Маникюр, Педикюр, Ноктопластика и Декорации 13.08.2012г.
Доволна съм от обучението ми в „Евростандарт център 28“. Смятам, че получих добра теоритична подготовка, която бе приложена на практика в часовете под наблюдението и контрола на преподавателите в центъра.
Надявам се,  придобитата квалификация да бъде успешен старт на реализацията ми като маникюрист /педикюрист.

Ваяна Николаева Трифонова спец. Маникюр, Педикюр, Ноктопластика и Декорации 12.11.2012г.
Обучението в „Евростандарт център 28“ премина под наблюдението на изключителни специалисти по даденият курс. Обучението беше разчупено и завладяващо, отношението –уважително, а резултатите завладяващи. Завършвайки този курс, смятам да се развивам самостоятелно, като маникюрист и творец.

Емилиана Теодорова Сърбакова спец. Маникюр, Педикюр, Ноктопластика и Декорации 12.11.2012г.
Обучението ми в „Евростандарт център 28“ протече напълно  професионално и дисциплинирано. Нивото на преподаване беше отлично, всичко беше много добре показано и обяснено. Хигиената беше отлична и за нас курсистите и за самия център. Придобитата квалификация се надявам да ме направи добра маникюристка, благодарение на знанията които придобих през този курс. Възнамерявам да си отворя сало, но това ще е след поне няколко години практика.


Деница Захариева Захариева - грим 29.11.2012г.
Доволна съм от курса, от обстановката, която е приятелска, позитивна с усмихнати хора. Много ми харесва практическата част с хубави гримове и интересни модели. Харесва ми, че няма напрежение, курсът протича гладко и в приятелска атмосфера.


Моника Стаменова – фризьор и МПН 07.10.2011г.
Искам да благодаря на Пепи и на Руми за това, че направиха всички мои мечти реалност.Благодаря Ви за безкрайното внимание, настроение и енергия, с която ме заредихте. Желая Ви за напред още повече успехи и разумни хора.
Цункам Ви и Ви Обичкам.

Деница Йорданова , Грим, Мастер клас 01.11.2011г.
Много съм доволна от обучението и знанията, които получих тук. След приключване на курса вече съм много добър професионалист благодарение на сериозното, отдадено и професионално обучение на Руми. Вече мога да правя чудеса с грима! Радвам се, че получих това за което дойдох и благодаря на Руми, че не пестеше думи и знания, за да ми предаде нейният изключителен майсторлък! Беше ми много приятно и забавно през този месец! Пожелавам на Руми и на Пепи още повече успехи!

Антония Витанова, спец. Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр 29.11.2011г.
Много съм доволна от компетентното преподаване, благодаря искрено за вниманието. Преподавателите изпълняват задълженията си с много любов и желание.

Ася Христова, спец. Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр 05.12.2011г.
Много ми хареса атмосферата в центъра. Имахме доста забавни моменти. Знанията, които получих са много ценни и дори успях да приложа доста успешно някои от тях. Хиляди благодарности на Пепи, Руми и Криси!

Анна Вукова – маникюр, педикюр 05.12.2011г.
Изключително съм доволна, че бях част от курсистите в центъра. Срещнах много приятни хора, научих много полезни неща, които ще ми послужат. В същото време се забавлявах много и съм много доволна от професионализма на Криси, която е много приятен и готин човек. Благодаря много за положените усилия на всички от центъра.

Веселина Георгиева, спец. Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр2 0.12.2011г.
Много съм благодална на целия екип на „Евростандарт център” за всички знания, които придобих по време на курса. Те са истински професионалисти и съм щастлива, че бях част от техния екип.

Албена Тютюнчева- педикюр 09.02.2012
Благодаря на екипа на „Евростандарт център” за обучението което проведох, знанията които придобих.
Благодаря Ви и по-големи успехи в това начинание, което правите да предавате опита си и знанията.

Роска Георгиева Тодорова – педикюр 09.02.2012г.
Благодаря на екипа на „Евростандарт център”, много ми помогнахте.

Александра Аначкова – грим 09.02.2012г.
Благодаря на екипа на „Евростандарт център 28”


Милена Манолова – грим 09.02.2012
Благодаря на екипа на „Евростандарт център 28”


Милена Борисова Катърджиева-козметика мастер ниво 09.02.2012
Много благодаря, за прекрасната атмосфера и придобитите знания във Вашия център за професионално обучение. Щастлива съм, че срещнах нови хора, придобех знания и умения, които ще ми помогнат да изградя самостоятелен бизнес. Пожелавам на екипа на „Евростандарт център” още успухи и мног нови ученици.


Галина Шкодрова, Грим, Козметика Мастер клас 09.02.2012г.
Руми и Пепи са прекрасни хора и преподаватели. Желая им много здраве, щастие и късмет.


Теодора Несторова – козметика 09.02.2012г.
Топли и сърдечни пожелания за Руми и Пепи. Благодаря Ви за хубавите моменти прекарани заедно. Тук срещнах и опознах много добри хора. Пожелевам Ви здраве и успехи в това Ваше дело!
С много добри чувства!
Теди – Харманли

Ваня Павлова 09.02.2012г.
Сърдечно благодаря за оказаното внимание и професионализъм. Желая Ви здраве и да сте все така сърдечни.


Славка Павлова 09.02.2012г.
Център “Евростандарт” ми даде освен топла приятелска обстановка в учебния процес, и нов старт и квалификация за развитие. Вие сте страхотни, дейни, положителни хора и много се радвам, че ви познавам и много благодаря.
Успех, целувки.

Ани Маринова Мирчева , спец. Козметик, Гримьор, Масажист, Маникюрист-Педикюрист 02.04.2012г.
Курсът протече в много спокойна атмосфера. Преподавателите са на високо ниво. Удовлетворена съм от учебния процес. В момента осъществявам голямата си мечта – откриване на СПА център, придобитата квалификация ще ми бъде от добра полза, имаше неща които не ми бяха ясни, благодарение на курса се чувствам подготвена за бъдещото начинание. Благодаря на целия екип.
С уважение Ани Мирчева.

Правда Радилова Фенте – Бланко , спец. Козметик, Гримьор, Масажист, Маникюрист-Педикюрист 02.04.2012г.
Доволна съм от обучението!

Даниела Петрова Спасова , спец. Козметик, Гримьор, Масажист, Маникюрист-Педикюрист 02.04.2012г.
Доволна съм от учебния процес и нивото на преподаване. Смятам да използвам наученото от тук и да го доразвия в собственото ми созметично и Спа студио.

 


КНИГА ЗА МНЕНИЯ 2011г., част от споделените мнения на завършилите "Евростандарт Център 28" курсисти. На добър час!

Ваня Благоева Терзиева- козметик за част от професия
Благодаря на курса научих многонеща, запознах се със страхотни хора. Обучението беше на ниво. Бих препоръчала учебният център на мой приятели.
С Уважение:Терзиева 28.03.2011г.

Ива Костадинова Захариева- козметик
Преподавателите са страхотни професионалисти. Радвам се, че  бях част макар и за кратко време, от приятната атмосфера и колектив.
Желая Ви успех! 28.03.2011г.

Галя Ценова Вълова
Научих много интересни и нови неща, които засилиха още повече интереса ми към тази професия. Запознах се със страхотни професионалисти. Бих препоръчала курса на всеки.
Благодаря на екипа.28.03.2011г.

Емилия Емилова Стоянова
Рядко в наше време някой се раздава за другите. Рядко някои открива за всеки своите професионални тайни и умения. Но тук в това училище това се случва. Тук искат да те направят професионалист да те научат и на многото професионални тънкости. Получаваш внимание, уважение и сигурност в това, че и ти можеш да бъдеш полезен. Благодаря Ви. Ще Ви нося в сърцето си. 28.03.2011г.

Радослава Радославова Чифлиджанова-козметика
Благодарение на курса научих много неща за тази професия и целяхте да ме научите наистина добре. Много Ви благодаря за всичко.
С уважение: Чифлиджанова11.05.2011г.


Христина Славеева Деспотова-маникюр, педикюр, ноктопластика
Благодаря Ви много!!!
Наистина от Вас научих много и открих нови приятели.
Надявам се един ден да мога да помогна на Вас, както Вие помогнахте на мен!
Ще ми липсвате!!!  :)
11.05.2011г.

Александра Влади Дамянова –козметика 11.05.2011г.
Благодаря за доброто отношение и разбиране на Пепи. Надявам се да осъществяваме контакт и занапред и на добър час.
Благодаря Ви!Вече ми липсвате!

Мария Петкова Налбантова – козметик 11.05.2011г.
Благодаря за проведения курс и за знанията които ми дадохте, надявам се да получавам все повече знания и вие да изготвяте все повече курсисти на ниво, които да се реализират, защотои за вас това ще е голямо удовлетнорение от положения труд.
С уважение: М.Налбантова

Надежда Емилова Милкова, спец. Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр 13.07.2011г.
Доволна съм от проведеното обучение по курс козметика, масаж, мникюр, педикюр, грим.
Благодаря на целия колектив за доброто отношение и отделеното внимание!
Желая Ви успех!

Паолина Нацкова Михайлова – козметик –модул: маникюр, педикюр, ноктопластика
В този курс, аз научих много полезни неща. Хората, които ми преподаваха бяха много мили и се постараха да създадат благоприятна среда. Искам да им пожелая да продължават все така и да помагат и преподават на много други хора.
04.10.2011г.

Жана Бойчева Колева /дясно/ – козметик, 06.10.2011г.
Курсът беше много интересен, ползотворен и наученото ще ми бъде много полезно за в бъдеще. Преподавателите и курсистите бяха много добри и времето прекарано с тях беше страхотно. Дано и занапред атмосферата да бъде същата и всички да бъдат все така усмихнати.

Галина Димитрова Атанасова, спец. Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр 06.10.2011г.
Това беше един от най-приятно и ползотворно прекараните периоди в живота ми. Радвам се, че избрах точно този учебен център. Благодаря Ви за отзивчивото персонално отношение. Бъдете все така всеотдайни Пепи и Руми.

 

КНИГА ЗА МНЕНИЯ 2013г., част от споделените мнения на завършилите "Евростандарт Център 28" курсисти. На добър час!

Таня Христова Едрева , специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр 24.06.2013 г.
"Обучението ни протече изключително приятно и най-важното ползотворно. Професионални преподаватели, в комбинация с приятна учебна среда. Хората, които ни обучаваха са търпеливи, с добро отношение и разбиране към нас, учащите се. Това беше нещо ново за мен, захванах се с голямо притеснение /дали ще се справя/ и сега излизам със самочувствие, уверена в себе си, за да се впусна в „света на козметиката“. Мисля да се реализирам в Лондон – времето ще покаже, аз имам знанията и практиката, които са ми нужни за започване. Благодаря Ви!!! "


Веселка Валентинова Димитрова , специалности от маникюр и  педикюр 01.08.2013 г.
"Обучението беше изчерпателно, часовете бяха приятни. Нивото според мен е много добро и мисля, че от придобитите знания ще се реализирам в професията."

София Динкова Стоянова – грим 01.08.2013 г.
"Проведеният курс беше ползотворен, особено практическата част, която ни даде шенс да научим основите. Обстановката беше много приятелска и ни предразположи да сме по-креативни. Мисля, че придобитата квалификацияще ми помогне за бъдещата реализация, като гримьор, тъй като ми даде основите, на които мога да се доразвивам. Планирам да се занимавам с тази професия в Европа."

Мариана Мирославова Дечева – грим 01.08.2013 г.
"Курсът се проведе в приятна атмосфера, като материалът беше взет по лесно разбираем начин и според предварителната програма. Нивото на преподаване беше високо с оглед на техниките, които изучихме. Обучението ще ми помогне да намеря работа в магазин за грим, като марката (М.А.С) е една от най-известните. Едно от нещата от които съм най-доволна, е изработването на шаблони с грим."


Галина Димитрова Ненчева , специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр 01.08.2013 г.
"Много приятно бях изненадана от атмосферата и топлината на посрещане от самото начало. Дружелюбни и приятно настроени преподаватели. Отношението на курсистите е добро. Апаратурата и оборудването е на ниво. Точостта и коректността на преподавателите също. Силно впечатление ми направи отдадеността на преподавателите и стремежа им да ни покажат и обучат на тънкостите на занаята. Най-много ми допадна личният опит на учителите и техните съвети, придобити от дългогодишен опит.
Пожелавам успех и да продължат в същия дух да обучават нови курсисти."

Ралица Михайлова Амендола – МПН 01.08.2013 г.
"Обучението беше забавно и инструктивно. Нивото мисля е високо, ще Ви информирам след оценката на бъдещите ми клиенти. Живея и работя в Италия, където мисля да практикувам."

Красимира Колева Кънчева – козметика Мастер Клас 01.08.2013 г.
"Обучението премина в много приятелска и ведра атмосфера. Преподавателите са компетентни. Обучението е от голяма полза за мен. Смятам да се реализирам в чужбена."


Кети Цветомилова Пунчева – МПН 01.08.2013 г.
"Хареса ми курса, научих много по специалността."


Лидия Колева Неделчева –МПН 01.08.2013 г.
"Обучението се проведе в приятна обстановка. Придобитата квалификация ще ми бъде от голяма полза за бъдещите ми реализации като козметик."

Адриана Иванова Джелепова , специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр01.08.2013 г.
"Проведеният курс в „Евростандарт център 28“ за мен беше истинско удоволствие и много важен и полезен етап от професионалното ми развитие. Изключително доволна съм от качеството и начина на преподаване, от условията и базата, в която се учим. Прекарах много хубави три месеца и в бъдеще ще се занимавам с масажи и козметика. Преподавателите освен , че ме научиха основните и най-важни неща в професията, успяха да породят в мен любов към занаята.
Мога да кажа само хубави неща, страхотен екип, страхотни методи на обучение, добре оборудвана база. Пожелавам на себе си много успех след курса, а на „Евростанадарт център 28“ да са все така уникални. Вие сте най-добрите . Обичам Ви!!!"

Гергана Георгиева Владимирова , специалности Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр01.08.2013 г.
"Обучението беше много леко проведено. На разбираем език. С много практически занимания и беседи. Дадени бяха много реални проблеми, с които бихме се сблъскали по време на работа. Смятам да работя като козметик."

Шахсие Алиш Али – козметик 01.08.2013 г.
"Много съм доволна от курса, по точно от преподавателите и изцяло от целия колектив. Беше ми много приятно да идвам на курса , тъй като научих много неща и ми беше изключително интересно. Мисля да практикувам като козметик в някой салон."
Магда Паскова Петрова, спец. Маникюр, Педикюр, Ноктопластика, Декорация14.10.2013
"Благодаря на персонала за положения труд и усилията които полагат за нас."
 
Николина Красимирова Радойкова – Хараламбиева – грим04.11.2013г.
"Курсът ми беше изключително полезен в изучаване на разнообразни техники и продукти; както и поправяне на съществуващи грешки в практиката;възможност за работа с различни типове лица и кожи. Изключително доволна от професионалното отношение."


Радостина Димитрова Иванова – грим 04.11.2013г.
"Нямам никакви забележки относно учебен център „Евростандарт център 28“!


Калина Янкова Каменова – грим 04.11.2013г.
"Много съм доволна от курса и обучението. Научих много и създадох контакти и приятели. Сбъднах мечтата си да стана гримьор и съм убедена и вярвам, че ще имам успешна кариера, защото това е с което искам да се  занимавам. Желая успех на бъдещите курсисти след мен и все така приятен и приятелски начин на преподаване."
Мария Васкова Димитрова, спец. Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр, 06.10.2011г.
Руми и Пепи от сърце ви Благодаря за всеотдайното ви отношение и за всички знания които получих чрез вас. Вие надменахте очакванията ми за курс по козметика. Благодаря за страхотната атмосфера, приятелското отношение и безценните уроци в света на козметиката. Бих посъветвала всеки, който иска да се занимава с козметика, да се обърне точно към Вас.
Благодаря Ви отново!!!

Искра Мектупчиан, спец. Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр 06.10.2011г.
Преди да запиша курса направих предварителни проучвания по интернет чрез познати. Реших, че най-добро предложение като качество към цена е Евростандарт 28. Вече в процеса на обучението с удоволствие установявам, че предварителните ми проучвания са успешни. За мен беше изключително важно освен теоритично да получа и практическо обучение, и то да бъде актуално за пазара в момента. Особенно съм доволна, че мога да получа знания от кухнята на занаята и то от професионалисти с дългогодишна практика.

Нина Борисова, спец. Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр 06.10.2011г.
Започнах този курс след едно продължително проучване по интернет. Това, което ми направи нпечатление беше разнообразието от възможности, от които можех да избирам. Започнах го с голямо желание и интерес, с много очаквания, които бяха изпълнени. Благодаря на Пепи и Руми за тяхното голямо желание да научат всеки от нас на максималното, което те са научили в своя опит. Нямам търпение да приложа всичко научено на практика.
Благодаря Ви!

 


КНИГА ЗА МНЕНИЯ 2010 / 2011г., част от споделените мнения на завършилите "Евростандарт Център 28" курсисти. На добър час!

Марина Георгиева, спец. Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр
Благодаря за страхотното обучение и прекрасната атмосфера, много съм доволна и страшно много се забавлявах и естествено научих много.
Благодаря за всичко!

Илияна Маринова, спец. Козметик
Пожелавам Ви и за напред всичко най-добро във всички ваши начинания!!!
Благодаря Ви!
С обич И.М.13.12.2010г.

Веселка Петрова, спец. Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр
Страхотно обучение, радвам се, че попаднах тук, преподавателите са големи професионалисти, научих всички което ми бе необходимо. Доволна съм.
Благодаря!
С Обич:
13.12.2010г.

Правда Семенова, курс Маникюр, Педикюр, Ноктопластика
Много съм доволна от отношението на преподавателите и обучението. Пожелавам Ви успех, но мисля, че вече сте го постигнали защото системата Ви е отлечна.
Благодаря Ви!13.12.2010г.


Велизара Лазарова Кръстанова, спец. Грим /мастер ниво/
Научих много полезни и интересни неща. Руми е много увлекателен лектор и прекрасен човек.
Благодаря!

Анелия Анг. Александрова- маникюр, педикюр, ноктопластика
Много съм доволна от проведения курс. Научих много неща, интересни и най-вече полезни.
Благодаря на всички за това което научих.
С уважение:Александрова

Екатерина Иванова Рангелова- козметика/мастер ниво/
Научих много полезни нища!
Учителите са страхотни и отзивчиви!
Ще споделя със страхотните ми приятели!
Ще работя като козметик благодарение на този център!
Благодаря!

Биляна Кирилова Петрунова- козметика/мастер ниво/
Този курс ми помогна да научамного полезни неща които да приложа на практика в живота си и едновременно с това да бъда полезна и на другите хора в обществото.
Преподавателите са страхотни, изключително внимателни, коректни и търпеливи в процесът на обучение. Този учебен център бих препоръчала на своите приятели. Благодарение на обучението което получих ще работя като козметик.
Благодаря!


Емилия Георгиева Костадинова- козметика /мастер ниво/
Времето което прекарах в центъра ми беше много полезно и приятно. Научих много за професията, с което уверено мога да работя в областта.
На добър час!28.03.2011г.


Соня Тодорова Илиева- педикюр
Научих много полезни нища. Преподавателите са страхотни. Времето прекарано в обучение е много приятно. Благодаря Ви за всичко.
С уважение:Илиева28.03.2011г.

Кика Тзива, Кипър, спец. Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр
Времето тука беше страхотно! Преподавателите са страхотни и научих много неща.
Благодаря ви много.28.03.2011г.

Александра Евгениева Кръстева – фризьор
Радвам се, че се запознах с такива професионалисти, и толкова страхотни хора. Отношението към всеки един курсист е невероятно. Научих много важни неща, които съм сигурна, че ще ми помогнат да преуспея в живота.
С уважение: Кръстева28.03.2011г.

 


КНИГА ЗА МНЕНИЯ 2010г., част от споделените мнения на завършилите "Евростандарт Център 28" курсисти. На добър час!

Христомира Симеонова Иванова, гр. Тетевен, курс Маникюр и Педикюр:
За „Евростандарт Център” научих от майка ми, която преди време изкара курс тук. Тя беше много доволна и започна работа успешно. Тя ми предложи да дойда и не се поколебах нито за миг. Попаднах на много добри преподаватели и ми беше много забавно и интересно, въпреки че прекарах малко време. Сега мисля, че съм достатъчно подготвена да започна работа.
Благодаря ви!

16.09.2010
Цветелина Георгиева Найденова, гр. София, курс Козметика:
Преминах курс (по) Козметика, по време на който работих в приятна атмосфера, с отлични преподаватели и напълно оборудвана база. Получих знания и умения, които се надявам да прилагам успешно.
Благодаря и успех!
29.09.2010

Ралица Йорданова Йорданова, гр. София, спец. Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр
Получих много знания и умения от едни невероятни жени, много учтиви и любезни, и всеотдайни.
Благодаря ви!
29.09.2010

Катерина Валентинова Зеленченко, гр. Варна, спец. Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр
Много съм доволна от проведеното обучение и от отношението. Страхотни сте, пожелавам ви много успехи и щастливи ученици.  
Благодаря!
29.09.2010


Боряна Данаилова Търнева, гр. София, курс Козметика II степен:
Изключително доволна съм от проведеното обучение, професионално и човешко отношение. Благодаря ви! Чувствам се чудесно сред вас! Много успехи и усмивки!
29.09.2010


Йорданка Люлинова Радулова, гр. София, курс Грим:
Страхотна атмосфера и усмихнати хора!
06.10.2010


Петя Евгениева Калчева, гр. София, курс Грим:
Удовлетворена съм от очакванията ми за курса, научих много полезни неща. Благодаря на преподавателката и останалия екип!
06.10.2010

Розета Лука, курс Грим:
Благодарение на този курс научих много неща, които промениха и самата мен, увеличих и приятелите си. Като преподавател, на Руми Евънс й благодаря за усилията и вниманието, оказано на мен и на всеки от курса.
06.10.2010


Данела Иванова, Дортмунд, Германия, курс Педикюр:
Благодаря на целия център. Всички са много любезни и внимателни. Научих много нови неща и се чувствам по-сигурна в работата. Мерси за всички полезни съвети.
11.10.2010


Десислава Делчова Юлиянова
В център”Евростандарт” научих много за което благодаря на Руми, Пепи и Марина искам да изкажа много благодарности на тях, че ме научиха как да работя занапред, че също така бяха не само учители за мен, а и приятели.
Всеки който си е тръгнал от тук си е тръгнал доволен и с много хубави и незабравими спомени.
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
С МНОГО ОБИЧ  ДЕСИ.До нови срещи.
05.10.2010г.


Мариела Христова, спец. Грим, Козметика, Масажи, Маникюр и Педикюр
Благодаря на центъра за прекрасната атмосвера в процес на обучението. Научиха ни на много неща и всичко придоби смисъл.
С обич: Христова13.12.2010г.

 

bottom of page