top of page

Продукти BioRemoval за изсветляване на стар перманентен грим и татуировки

Продукта е в процес на производство. Очаквайте скоро нови наличности!

Серията за изсветляване е съставена от прецизно формулирани продукти, разработени да премахнат успешно нежелани татуировки от лицето или тялото. Формулата е по модел на американска лаборатория и включва 100% съставки с органичен произход, сертифицирани органични масла и натурални киселини за постепенното разграждане на старият пигмент и ексфолирането му от кожата. 

Серията за изсветляване е разработена в последователни стъпки като включва 3 различни типа ексфолиращи продукти с активно действие, които се използват лесно и удобно в комбинация по схема:

 • Изсветляващ ексфолиант с органични масла /скраб/  

 • Лосион за изсветляване на пигмент /пилинг/ с органична киселина

 • Крем за изсветляване на пигмент

Серията се използва съгласно специална инструкция за домашна грижа, разпределена в седмична програма, която можете да прилагате неограничен период от време. 

Изсветляването се постига постепенно в течение на времето, като бързината на изсветляващият ефект зависи от няколко фактора:

 • вида и цвета на татуировката – перманентна или полуперманентна, типа кожа на клиента

 • броят нанесени слоеве пигмент, интензитета на боите и броят години, в които е подновявана татуировката

 • дълбочина на нанасяне на пигмента и дали е поставен ръчно или посредством машина

Необходима е употреба от поне месец, за да проникнат активните съставки в дълбочина, да достигнат пигментната молекула и да започне разграждане на цветовете. Настъпването на желаният резултат на изсветляване е строго индивидуален процес и времето за неготово достигане може да бъде прогнозирано ориентировъчно, тъй като зависи от горните фактори, а също така и от крайната цел на клиента – дали ще изсветлява татуровката до определено ниво или ще прилага продуктите за изсветляване до пълно премахване на татуировката.

На всеки един етап от изсветляването на Вашата татуировка можете да преустановите грижата с продуктите и да преминете към направа на нова татуировка или перманентен грим. Консултирайте се периодично с вашият специалист по перманент грим и татуиране дали сте достигнали този етап.

bioremoval tri sedmici.jpg

Защо премахването с BioRemoval продукти е по-добро от лазерно премахване?

При лазерно премахване на татуировки и перманентен грим, горният слой на кожата претърпява дълбоко изгаряне, след което кожата образува крусти. След тяхното падане кожата отдолу никога не е същата – често на нейно място има белези, нарушена е нейната текстура, на места е тънка, а на места може да придобие неприятен вълнист релеф. По време на нашето пазарно проучване най-високият процент потребители планират да направят отново татуировка или перманентен грим на мястото на старата, а за това е нужно кожата да е със запазената си здравина и цялост, в противен случай, както често се случва след лазер, новата тауировка ще изглежда много непрофесионално и далече от очакванията на клиента. 

 

Предимствата пред лазера са много, някои от тях са:

 • не наранява кожата и не оставя белези, а вместо това регенерира и изсветлява

 • периода от време нужен за изсветляване или пълно премахване на татуировка е често еднакъв и при лазер, римувъл или системата BioRemoval според нейният тип, но щади и обновява кожата Ви

 • избягвате болка, отоци и оздравителен период с ограничения и изглеждате прекрасно всеки един ден, като нанасяте грима, с който сте свикнали

Серията BioRemoval е щадяща кожата и действа в посока на нейната регенерация и заздравяване, противоположно на лазерните процедури.

Инвестицията в лазерни процедури е много по-голяма отколкото в BioRemoval, а необходимото за премахване време у дома е приблизително същото и при двата типа. Известен е факта, че са нужни месеци посещения на лазер за постигане на изсветляване, което не става мигновено, а е свързано с много болка, оток, ограничен социален живот в оздравителния период и нерядко усложнения като белези.

За кого е подходяща системата продукти за изсветляване на татуировки и перманентен грим BioRemoval у дома?

хайфу лифтинг, премахване на бръчки, ботокс, изглаждане на бръчки софия, дермаакт, derma act цени, курс по микроблейдинг, курсове по микроблейдинг, микропигментация софия, курсове по микропигментация, курсове по козметика, курсове по премахване на стар перманент, курсове по миглопластика, курсове по ламиниране на мигли, удължаване на мигли, микроблейдинг софия, микропигментация обучения, козметика за начинаещи, курс козметика софия, мезотерапия, блефаропластика, премахване на бръчки, премахване на стар перманентен грим, премахване на татуировки, козметичен курс софия, козметичен курс начинаещи, микроблейдинг варна, микроблейдинг софия, микроблейдинг phibrows, академия phibrows софия, phiremoval софия, phiremoval перник, 

 • за клиенти, чиято ежедневна визия не позволява инвазивни процедури, при които да не изглеждат добре - резултат от методи за премахване с дълъг оздравителен период като лазер или химически римувъли. С продуктите за изсветляване не нарушавате цялостта на кожата и не променяте външният си вид. Можете да комбинирате спокойно с грим в ежедневието си.

 • За клиенти, които наскоро са направили несполучлив микроблейдинг или перманентен грим или татуировка

 • За клиенти с трайно нанасен перманентен грим в тъмни, средно тъмни или неприятни цветни нюанси

 • за клиенти с цветови остатъци от стар перманентен грим, престоял в кожата с години или с остатъци от петна след лазерни процедури или салонни римувъл-и, които искат да изчистят упорити остатъчни цветове на старата си татуировка. Продуктите успешно изчистват жълто, оранжево, синьо, лилаво и др. Подходяща е системата и при клиенти, които са нарушили цялостта на кожата и имат наличие на белези и неравности, кожата е изтъняла - в този случай специално формулираните продукти за изсветляване изчистват остатъчни цветове и регенерират кожата, възвръщайки нейната еластичност, плътност и цялост и я подготвят така, че кожата отново да бъде здрава и подготовена за машинна работа върху нея.

 • Wix Facebook page
 • Wix Twitter page
 • Wix Google+ page
image3.jpeg
3.jpeg
33.jpeg

100% ОРГАНИЧЕН СЪСТАВ

100% натурални съставки изграждат дерматологичната ни серия, които са същевремнно лишени от каквито и да е изкуствени добавки като консерванти, подобрители и парабени, оцветители, аромати, стабилизатори и др.

Напълно безболезнена и ефективна, нашата система е уникална със съставките си, щадящи кожата – без белези или изгаряне!

Серията BioRemoval щади вашата кожа за разлика от лазерите. Вложените продукти са изцяло натурални и са насочени към регенерация на кожата, нейната хидратация, подхранване, а едновременно с това нежно отстраняване на стари цветни пигменти чрез разграждането им. Изработени са от органични масла с активно действие и натурални активни киселини, добавки за хидратация и ексфолиация на кожата. За разлика от инвазивните методи за премахване на нежелани татуировки, този метод води до заздравяване и възстановяване на кожата, което ще спомогне за по-красивият бъдещ цвят и обща визия на нова татуировка.

Серията за изсветляване е съставена от продукти, разработени по дерматологична формула -  крем за изсветляване, изсветляващ лосион и ексфолиант, всяко в стандартна разфасовка от по 30 мл., достатъчни за няколко месеца употреба, в зависимост от площта на зоната. Предлагаме и по-големи разфасовки при големи татуировки на тяло.

bioremoval tri sedmici1.jpg
2.jpeg

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ BIOREMOVAL И САМИ ДА ПРЕМАХНЕТЕ СТАРИЯТ ПЕРМАНЕНТ ИЛИ ТАТУИРОВКА?

 • Защото използването на трите стъпки грижа всеки ден е толкова лесно, колкото слагането на ежедневен крем

 • Защото е ефективен и бърз метод - лазерите и салонните римувъли отнемат месеци /една сесия на месец/ и никога не знаете кога ще сте готови. С BioRemoval следим с Вас целият процес и при достигане на нужното изсветляване спирате употреба и преминавате към новата си татуировка или грим!

 • Защото е най-щадящият кожата Ви метод, създаден в света! Никога няма да нараните Вашата кожа и ще избегнете белезите при лазерите и химическите депигменти. Без оздравителен период, зачервявания или други кожни реакции, а просто грижа като с продуктите ви за лице. Освен, че мощно изсветлява татуировките, успоредно с това регенерира и възстановява Вашата кожа, включително активира космените фоликули в зоната на веждите и можете да забележите нов растеж на косъмчета.

 • Защото е най-бюджетният сред останалите познати методи за премахване, пести средства и време от посещения на салони.

 • Защото дори да сте използвали други методи за премахване до сега, все още имате остатъчни цветове и петна, които останалите методи не могат повече да премахнат (или бихте наранили кожата си ако продължите салонни процедури за отенъците). BioRemova ефективно отстранява всички петна и цветови отенъци като остатък след лазерни или други депигментиращи процедури, които са били проведени, а като страничен ефект регенерира наранената струтура на кожата след лазерните процедури.

За информация относно системата и поръчки: 0879 28 27 68 или на имейл: rumiana.ignatova@eurostandartcenter28.com

Преди да поръчате продуктите е необходимо да проведем консултация въз основа на предоставени от Вас снимки на зоната. Правим това, за да подготвим точната концентрация и дозировка, съобразена с вашата татуировка, с цел да се постигне възможно най-добър и бърз резултат. Моля, изпратете на посоченият имейл, на вайбър или в Facebook месинджър чат на страницата ни, няколко различни позиции на татуировката или перманентния си грим. Ако е на лицето - една в анфас, близък план на мястото без грим, двата полупрофила, както и кратко описание какво е проведено върху зоната ви до момента. Поради множество запитвания, Ви молим за Вашето търпение при изчакването на обратна връзка от нас. Стараем се това да се случи в рамките на 1-5 работни дни.

Можете да се свържете с нас за провеждане на консултация по телефон или Viber. след която ще Ви изпратим пълна листовка за системата за премахване на перманентен грим и татуировки BioRemoval 

bottom of page