top of page
faceframe_vejdi_3d.jpg

Веждите се изграждат с хипер-реалистични косъмчета, които се залепват полутрайно и могат да се отстранят по всяко време без да увредят собствените косъмчета

_DSC1275.JPG

Видео обучението е придуржено с онлайн консултация с козметолог, който разяснява всички подробности около техниката

Kurs_Microblading_41.jpg

Практиката можете да извършвате самостоятелно вкъщи с помощта на видео ръководвото или допълнително да заявите практическо обучение на място

_DSC1295.JPG

Изучава се работа в санирана обстановка със стриктно спазване на хигиенните изисквания, с цел да се избегнат инфекции и усложнения

60348528_2219982008082636_2612490295324966912_n.jpg

Можете да работите техниката Faceframe както върху себе си така и върху друг модел

DSC_8916.jpg

С помощта на преподавателя можете да правите разлини упражнения от удобството на вашият дом с успоредно гледане на видео материала

DSC_8710.jpg

Изучават се всички необходими инструменти и материали за работа по списък и как да си ги набавите

Rumi_45.jpg

Изучават се схеми на работа за начина на подредба н косъмчета

3d vejdi eyebrows faceframe.png

Видео обучението е с практика върху жив модел - пълна демонстрация

117740685_694401634480286_6288949020982652345_n.jpg

Обучението е подробно и увлекателно, след него ще имате увереност да приложите техниката върху себе си или клиент

DSC_2276.JPG

Изучават се специални техники на прецизно измерване на веждите за определяне оптималната форма за всяко лице

 

Онлайн курс 3D Вежди Faceframe Техника "Косъм по косъм" за плътни, по-гъсти и оформени вежди!

Изучавайте курса за техника 3D Вежди Faceframe вече и онлайн с иновативно видео обучение за любители и професионалисти от Евростандарт Център 28!

 

Научете и усвоете умението да оформяте вежди от всяка точка на света и от спокойствието на вашия дом, в свободното си време за да подчертаете по един красив и съвременен начин веждите си или за да положите първи стъпки в сферата на грима!

 

Обучението е подходящо за:

 • любители, които желаят да се научат как да оформят и попълнят веждите си, чрез правилно оразмеряване, почистване и добавяне на косъмчета с нашумялата английска система Faceframe “Косъм по косъм”, която създава ефекта на гъсти и плътни, естествени вежди!

 •  за работещи в сходна сфера като грим, козметика, фризьорство, маникюр, перманентен грим, миглопластика и др., които биха искали да добавят ново умение към палитрата си от услуги за клиенти

 •  за напълно начинаещи, които тепърва смятат да се развиват в грима, в козметични и естетични специалности и искат да положат първите си стъпки!

Времетраене на видео обучението: 1:38:07ч.

Консултация онлайн: 30 минути

Валидност на достъпа: 6 месеца

 

Документ след успешно завършване: Сертификат от проведено онлайн обучение

 

Програма на онлайн видео обучение 3D Вежди Faceframe:

 

 • типове лица и форми и тяхната корекция чрез правилната за всеки тип форма на веждите - лекция от професионалният грим

 • наука за Златното сечение или т.нар. златна пропорция, използвана и от Леонардо Давинчи за определяне на правилната форма и размер вежди за всяко лице

 • техники на измерване и видове уреди за измерване на правилната форма вежди

 •  схема на подредба на косъмчетата вежди, рисуване

 • използвани продукти и материали за система Faceframe

 • видове и типове косъмчета за вграждане, избор за различните цветови типове

 • предварителна подготовка, боядисване на веждите - материали, процедурата в стъпки

 • почистване с пинцети и оформяне на шаблони за вежди

 • изграждане на 3D вежди Faceframe косъм по косъм върху жив модел, с подробни инструкции и демонстрация. 

Повече за система

“ВЕЖДИ 3D FACEFRAME”

ПОЛУТРАЕН МЕТОД ЗА ВГРАЖДАНЕ НА КОСЪМЧЕТА ВЕЖДИ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕСТЕСТВЕНА ВИЗИЯ НА ПЛЪТНИ ВЕЖДИ БЕЗ ГРИМ!

Курсът е подходящ за любители, за напълно начинаещи или за работещи в сферата на красотата, за практикуване в салони за красота или в домашни условия след проведеното обучение.

Първият по рода си курс в БГ, създаден от “Евростандарт Център 28” по модел на Великобританската школа Gateway, въвеждащ иновативната технология – система за вграждане на вежди, за създаването на естествени, плътни и оформени вежди без перманентен грим.

За кого е предназначена процедурата?

• Идеален метод за цялостно изграждане на напълно липсващи вежди
• Подходящ при клиенти, желаещи да пускат постепенно растежа на естествените си вежди, тъй като системата прави прехода до израстването на естествените косъмчета неусетен
• За коригиране на формата с изцяло нова форма, съобразена с формата лице
• За уплътняване, сгъстяване и удължаване на веждата, за по изразителен вид
• За разкрасяване - сдобийте се с нови, естествени вежди като топ моделите от световния моден подиум!
• Курсът е подходящ както за напълно начинаещи с лична цел, така и за професионалисти в областта – козметици, гримьори, фризьори или маникюристи.

История

Системата е създадена за пръв път през 2013 година във Великобритания. След дългогодишни усилия е изобретено специално лепило за кожа, което не е водно и мастно разтворимо, а в същото време е напълно безопасно и безвредно за кожата.
Стотици салони в Обединеното кралство вече работят със системата и се радват на хиляди доволни клиенти. За краткия период на съществуване, системата е вече популярна и в Австралия, в Обединените Арабски Емирства, Испания и бързо навлиза в цяла Европа.

Процедурата е абсолютен хит и е търсена от все повече клиенти, поради навлязлата от няколко години мода на натурални и изписани дебели вежди, които последно бяха модерни през 70те и 80те години на миналия век.
Методът е идеален за всички, които не са доволни от формата на веждите си, биха искали да ги сгъстят или просто да разкрасят визията си с придаване на повече изразителност чрез уплътняване.
Нашумелият топмодел Кара Делевин, лице на Burberry, Chanel и Victoria’s secret нашумя основно със своите уникални плътни вежди, за които се говори, че биват редовно подчертавани с модерната технология на изграждане.

Системата е спечелила награда за иновация за 2013г.

Новият метод дава възможност да се изградят изцяло нови форми или да се възстанови предишната, ако клиентката е загубила свойте вежди по медицински или други причини (чрез многогкратно изскубване), а може и да се нанесе и само лека корекция, която да изравни или усъвършенства вече съществуваща форма.
Методът е полу-перманентен, защото издържа до 30 дни, след което следва поддръжка. Трайността зависи от кожата и от навиците на клиента, тъй като всяко механично търкане може да доведе до падането на косъмчетата.

Процедурата се извършва само след порведено обучение и не представлява никакъв риск за естествените вежди.

Цената на процедурата в салон варира от 50 - 250 Евро в зависимост от пространството на запълване на косъмчета, като се формира от броя на поставените косъмчета и съответно времето необходимо за поставянето им.

Често задавани въпроси:

1. Колко време издържат вгражданията на вежди? – Веждите издържат различно при всеки, от 5 до 30 дни или повече в зависимост от начина, по който се грижите за тях.
2. Може ли да се махнат ако на клиента не му хареса? – Изкуствените вежди могат да се махнат за минута от терапевта
3. Колко време отнема процедурата? – Процедурата може да отнеме от 15 мин. до 3 часа, в зависимост от предвидената за запълване зона.
4. Може ли да се прави върху перманентен грим? – Да, косъмчетата могат да се залепят върху перманентия грим.
5. Може ли да се лепи върху белези? – Методът е идеален за запълване на малки дупки, които са в следствие на белези или неправилно скубане.

Допълнително :

• Възможност за закупуване на стартов комплект за домашна или салонна употреба

От специалистите:

“Веждите са рамката на очите, когато те са изразителни и плътни, подчертават очите и правят погледа и излъчването по-изразително”

“Плътните вежди придават по- младежки вид”

“С добре подчертани вежди, не е необходимо всеки път да гримираме очите, лицето изглежда много по-завършено и красиво”

 

курс микроблейдинг, microblading, перманентен грим, вежди 3D, вежди 3Д, вежди косъм по косъм, курс по микроблейдинг, курс за микроблейдинг, микроблейдинг софия, перманентен грим софия, курсове по микроблейдинг софия, курс перманентен грим

курс по ламиниране на мигли и ботокс, ламиниране на мигли, курсове по ламинирне, курс ламиниране софия, курсове по миглопластика, микроблейдинг, курсове по микроблейдинг, микроблейдинг, микроблейдинг софия, курс микроблейдинг, микроблейдинг в софия, курс за микроблейдинг, микроблейдинг японски метод за перманентен грим, микроблейдинг, microblading, microblading kurs, kurs microblading

 

курс по микроблейдинг, курсове по микроблейдинг, микропигментация софия, курсове по микропигментация, курсове по козметика, курсове по премахване на стар перманент, курсове по миглопластика, курсове по ламиниране на мигли, удължаване на мигли, микроблейдинг софия, микропигментация обучения, козметика за начинаещи, курс козметика софия, мезотерапия, блефаропластика, премахване на бръчки, премахване на стар перманентен грим, премахване на татуировки, козметичен курс софия, козметичен курс начинаещи, микроблейдинг варна, микроблейдинг софия, микроблейдинг phibrows, академия phibrows софия, phiremoval софия, phiremoval перник, 

bottom of page