top of page
ХайФу лифтинг / Hifu Lifting неоперативно стягане и лифтинг
ХайФу лифтинг / Hifu Lifting неоперативно стягане и лифтинг
ХайФу лифтинг / Hifu Lifting неоперативно стягане и лифтинг
ХайФу лифтинг / Hifu Lifting неоперативно стягане и лифтинг

Обучение с HIFU /Хай Фу/ Лифтинг на лице и тяло

 

Системата с апаратура за „HIFU” неоперативен лифтинг е използвана широко в кзметологията и дерматологията за успешно неоперативно третиране на зони като овал на лицето с цел отслабване и стягане в зоната, неоперативно стягане и повдигане на клепач и вежда, неоперативен лифтинг на шия и двойна брадичка, неоперативно стягане на корем, мишници и неоперативно стягане на седалище. Всичко това вече може да се постигне без скалпел чрез използването на единствения по рода си „HIFU” апарат от най-ново поколение. Процедурата може да се определи като истинска революция в козметичната медицина. 

КАКВО е ХайФу ЛИФТИНГ?

Хайфу лифтинг е името на иновативен неоперативен лифтинг, които въздейства на всички нива на кожата. Чрез медицинския апарат за хайфу лифтинг ефективно се третират дълбоките слоеве на кожата, както и повърхностните, чак до повърхностната мускулна апоневротична система (SMAS - слоят покриващ мускулите), с трислоен ефект на повдигане.

 

Хайфу лифтингът е процедура, която въздейства чрез нагряване и по този начин стимулира съществуващите колагенови влакна, което ги кара да се сгъстяват и скъсяват, което води до резултат на дългосрочно стягане и повдигане. Хайфу лифтингът с е най-предпочитаната неинвазивна медицинска терапия, която позволява дълбоко проникване на енергия. Чрез специализираните накрайници се достигат дълбочини от 1,5 мм, 3 мм и 4,5 мм, за лицето и 6мм, 9мм и 13 мм за тялото.

 

Благодарение на количеството енергия, която хайфу апаратът излъчва, ефективно се прилага и за премахване на мазнините на лицето и тялото, докато стяга областта. Това е много ефективно за лифтинг в долна част на лицето, двойна брадичка, стягане на шията и особено за намаляване на мазнините около ъгъла на устата. В зоните на тялото тази терапия е отлична за прилагане на всички места, където кожата е отпусната и има излишни мазнини.

Болезнена ли е процедурата с ХайФу?

Хайфу лифтингът е единственият начин за неиванзивно стягане на кожата на такава дълбочина. Усещането по време на хайфу лифтинг не е силно болезнено. В зависимост от третираната зона и прага на болка на всеки човек, по време на процедурата може да се появи дискомфорт.


При хайфу лифтинг процедурата няма възстановителен период. Веднага след нея можете да се върнете към обичайните си задължения. Можете дори да нанесете лек грим върху лицето си (няколко часа след процедурата), тъй като при хайфу лифтингът епидермисът остава невредим.

Какви са цените за процедури за ХайФу лифтинг в пространството?

Цената за единична процедура в зона с апарат ХайФу може да варира м/у 300-500лв. в клиниките за естетика и дерматология. 

Как се провежда обучението за ХайФу неоперативен лифтинг?

Заповядайте на еднодневен курс за обучение. В курса ще изучавате задълбочено теория за начин на работа с апаратурата, показания и противопоказания, ще присъствате на демонстрация и ще ви бъде проведена практическа подготовка върху живи модели за начина на работа с ХайФу система за неоперативен лифтинг. Обучението се провежда в един ден присъствено. За начинаещи козметици се включва допълнителен подготвителен модул от основи на козметика преди записване за ХайФу обучение.Такси и график за следващи обучения вижте в График от тук

Курсистите трябва да осигурят модел за практическата част от обучението.

хайфу лифтинг, премахване на бръчки, ботокс, изглаждане на бръчки софия, дермаакт, derma act цени, курс по микроблейдинг, курсове по микроблейдинг, микропигментация софия, курсове по микропигментация, курсове по козметика, курсове по премахване на стар перманент, курсове по миглопластика, курсове по ламиниране на мигли, удължаване на мигли, микроблейдинг софия, микропигментация обучения, козметика за начинаещи, курс козметика софия, мезотерапия, блефаропластика, премахване на бръчки, премахване на стар перманентен грим, премахване на татуировки, козметичен курс софия, козметичен курс начинаещи, микроблейдинг варна, микроблейдинг софия, микроблейдинг phibrows, академия phibrows софия, phiremoval софия, phiremoval перник, 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
bottom of page