top of page
Rumi_82.jpg
Rumi_141.jpg
DSC_9057.jpg

Уеб Платформа за On-Line Обучениe

 

Задачи по теория и практика

 

Добре дошли! В настоящата платформа са поместени всички On-line ресурси за теоретично обучение по специалностите Козметика, Грим, Маникюр и Педикюр, Ноктопластика, СПА Масажи, Фризьорство, Микроблейдинг и др..

Инструкции

 

За общи инструкции за работа в On-Line обучението, прочетете Инструкциите, тук.

Срокове

 

Сроковете за извършване на писмени и практически упражнения са задължителни. Ако се наложи да сте възпрепядствани, моля свържете се с Вашия преподавател.

Практически упражнения

 

Всички практически упражнения се преглеждат от преподавателите. Ще получавате своевременна оценка на поставените Ви задачи и упражнения за самостоятелна работа.

Съдействие при обучението

 

За всякакви въпроси и съдействие, пишете на rumiana.ignatova@eurostandartcenter28.com

 

За административни ивъпроси, попълнете и изпратете бланката по-долу. Очаквайте отговор от 1-3 работни дни

On-Line общност на курсистите

 

Всички записани курсисти в програма On-line обучение остават в контакт с преподавателите и след завършване на курса за допълнителни въпроси и съдействие! За поддържане на връзка с нас, харесайте ни във Facebook на https://www.facebook.com/Eurostandartcenter

Стартиране на On-Line обучение

 

За да започнете работа в Платформата, изберете професия от опциите по-долу. Ще бъдете препратени към страница със сборник от видео ресурси и теоретични материали за динамично On-line обучение, където трябва да въведете парола, предоставени ви по имейл.

 

За да гарантираме качеството на проведеното обучение, моля следвайте инструкциите от преподавателите през цялото време на обучението.

Административни въпроси
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Съобщението е изпратено!

bottom of page